31 Ocak 2024 14:082.822

4 Ocak 2024 tarihinde bulaşık makinesi 1 saatlik yıkamayı 3 saatte bile bitirmiyor durmadan geri sarıyor deyip arıza talebi oluşturdum. bugün 31 Ocak 2024 ve hala benim arızamı çözemediler .üstüne değişim de yapmıyorlar 4 sefer makinamı açtılar bir beynini bir ön taraf ekran ve tuşlarını bir orayı bir burayı değişip durdular ama hiçbir şekilde arızayı çözüme kavuşturamadılar.

Değişim istediğimde yine servise götürüp tamir edelim dediler tamam dedim servise aldılar tamir edemediler ve sonuç olarak makinenin değişiminide yapmıyorlar. 6 aylık bulaşık makinesi 4 tamir ve 1 servis gördü çöp oldu.

Üstüne kapağını yamuk takıp getirdiler bana makine zor kapanıyor şaka gibi. Midyat servisi değişim yapmıyorum deyip duruyor 6 aylık Arçelik makine nasıl bu kadar arıza çıkarır oda ayrı bir muhabbet. Servisten hiç memnun değilim hele hele Arçelik'ten hiç memnun değilim.

Hem kapak zor kapanma sıkıntısını hem de yıkamayı geri alıp durma sıkıntısını 34 dakikadan önce 38 dakikaya sonra 37 dakikaya sarıp duruyor video olarak attım.

21 Şubat 2024 02:30

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve sonucunu buraya paylaşacağım. Müşteri hizmetlerinden tutunda servisine kadar hiç biri sorunmu çözemedi destek diye bir şey yok bu markadan esya aldığıma bin pişmanım.

31 Ocak 2024 18:20 (Şikayetten 4 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

1 Şubat 2024 13:41

Benimle bugün firmanız tarafından iletişime geçildi ve yetkili servisi savunmaktan başka bir şey yapılmadı videoda var dedim kapağı yamuk dedim yok beyefendi mühendisler tarafından incelendi kapağı rahat kapanıyor dediler. Geri sarıp duruyor dedim efendim sarması normal üretimimiz bu şekilde dediler. Yani ne dediysem cevap verip geçiştirdiler beni. 1 saatlik yıkamayı 3 saatte bitirmesi mi normal Allah aşkına bir de videoya bakın o ön kapak rahat mı kapatılıp açılıyor? Ben videolarımı buraya bıraktım herkes görüyor isteyen izlesin 6 aylık Arçelik makine ne durumda görsün. Hakkımı mahkemede arayacağım bu saatten sonra sizin gibi bir firmadan bunu beklemezdim. Hiç memnun değilim ürünlerinizden

1 Şubat 2024 13:47

6 7 aylık Arçelik bulaşık makinesi takdir sizin :) garanti kapsamında ve kapağı yamuk ve 1 saatlik yıkamayı 3 saatte yıkama bitiriyor bitirmiyor :) yasal işlemleri başlattım

2 Şubat 2024 00:57

8 Şubat 2024 12:27

Cuma günü beni şikayet var firmasından bir kadın aradı bölgeye bildirdik pazartesi kesin dönüş yapılacak bekleyin dendi bekledik ve bugün Perşembe makine hala bozuk ve servisi bile evime göndermiyorlar. Bu mudur sizin hizmet anlayışınız? Bu mudur Arçelik hizmeti neden hala bana dönüş yapılmadı? Kardeşim beni oyalamayın değiştireceksiniz değiştirin yoksa başka yerlere başvuracağım.

21 Şubat 2024 02:22

Bütün ürünlerimi sizden aldım hiç memnun değilim ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim sizi hatta tam tersi bana çektirdiğinizi herkese anlatacağım. Bu yazıyı okuyan herkes bilsin ki müşteri hizmetlerinden tutun da servislerine kadar hiç biri sorunumla ilgilenmedi ve çözüm bulamadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve sonucunu buraya paylaşacağım.

30 Ağustos 2024 15:48

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve olumlu sonuçlandı ve hamdolsun kazandım. Bu markayı kimseye önermiyorum ve bunun dışından bu marka enerji tasarrufu altında binlerce reklam yayınlıyor ancak 7 ayda bulaşık makinesinin harcadığı elektrik ve suyun haddi hesabı yok. Çevreci reklamlara kanaat getirmeyin bakın 7 ay boyunca makinenin bozuk bir şekilde çalışmasına ve üstüne de o kadar çevreye zarar vermesine göz yumdu bu marka. Bana resmen o şekilde kullan bize ne dediler. Kim sıkıntı yaşıyorsa durmayın gidin hakem heyetinde hakkınızı arayın. Çünkü bu marka hakkınızı ancak o şekilde verir size.

Yorumlar(26)

8 Şubat 2024 12:52

Video da belli oluyor hizmetleri ne kadar iyi gözü olan kapağın yamuk olduğunu görür. Eğitim verilmeyen eleman bile kapağı böyle takmaz.

8 Şubat 2024 12:50

Kapağı yamuk takma ne yav böyle mi seminer verildi bunlara

8 Şubat 2024 12:48

Bende Arçelik mağdurlarından biriyim ne yazık ki. Garantili olmasına rağmen buzdolabımdaki sorunu çözemediler arayıp randevu oluşturmama rağmen randevularımı iptal edip gelmediler. Hiç memnun değilim ama hakkımı aramaktan vazgeçmeyeceğim.

8 Şubat 2024 12:46

Bu marka ve yan markalarının ürünleri hiç sağlam değil. Hele ki servisleri yok mu. Memnun değiliz ne hizmetlerinden neden servislerinden ne de eşyalarından

7 Şubat 2024 21:51

Arçelik bu konuda yardımcı olmuyor görevini doğru düzgün yapmıyor yetkili firma yöneticisi müşteri memnuniyeti sağlamıyor satış yapıyor ama satıştan sonraki görevini yapmıyor.

7 Şubat 2024 00:10

Gerçekten Arçelik bu konuda yetersiz kalıyor bende aynı şekilde çamaşır makinesi almıştım aynı sorunları yaşadım bu markanın ürünlerini almamak lazım yetkili servisleri sıfır garanti kapsamında olmasına rağmen insanlardan para talep ediyorlar ve bu dışında Garantili olan mal 3. Veya 4. Ayda bozuluyorsa değiştirmeleri gerekiyor gerekeni yapmıyorlar

3 Şubat 2024 04:28

Bizim de başımıza aynı markadan çamaşır makinesi ile sorun yaşadık leke çıkarmıyordu irtibat halinde olduk kaç kez servis geldi baktı etkiler makine servise gitti geldi daha çok beyni yandı geldi hala da uzuyor dava bu gidişle zaten yeni alacağız

3 Şubat 2024 02:03

İşinde Eğitim almış adam 100 parça değişimi yapmaz bunlarda tecrübe yok deneme yanılma yoluyla tamir yapmaya çalışıyorlar sanırım.

3 Şubat 2024 01:55

Eğer değişim yapılmazsa ben bizzat arkadaşım bilali destekliyorum kim sorarsa bir daha bu marka ve yan markalarını tavsiye etmeyeceğim kimseye. Biz midyatta büyük bir aileyiz ve hiçbir ferdimiz kabul etmez böyle bir durumu haberiniz olsun. Güvendi aldı nedir adama 1 aydır sıktılar veriyorsunuz. Hukuki yola başvur bilal arkandayım avukat olarak. Keşke önceden haberim olsaydı.

2 Şubat 2024 23:25

Bilal bey size kesinlikle hak ediyorum. Midyat Arçelik bayi servisi kadar kötü Bir firma görmedim hayatımda. Yaptıkları işi hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Bulaşık Makinesinden bende muzdaripim. Kaç kere evime servis çağırdım ama hiç çözüm bulmadılar. Daha doğrusu bulmak istemediler. Makinenin bir şeyi yok deyip geçiştirdiler. Bende son çare olarak hakkını hukuk Yolunda arayacağım.

2 Şubat 2024 20:24

Bende buzdolabımda çok sıkıntı çektim garantili olmasına rağmen yapamadılar. Dolabımı götürüp getirmekten mahvettiler hep darbeler oluştu. Ve buna rağmen sorunun ne olduğunu bulamadılar. İşinizi hakkıyla yapmıyorsunuz ne yazık ki ve hizmetlerinizden hiç memnun değilim. Midyat servisinizi denetleyin hiç memnun değiliz. Markanız bu adamlar yüzünden karalanıyor ve millet Arçelik firmasını tercih bile etmiyor.

2 Şubat 2024 00:49

Bizi Arçelik markasından soğuttular resmen bu Midyat Arçelik Beko servisi. Hizmet sıfır işlerine gelini tek yapıyorlar ve denetim firma tarafından sıfır. Adamlar sırf firmadan para kazanmak için sağlam parçaları dahil değiştirip duruyorlar. Anlayan adam tutup makineden 4 sefer parça değişip kapıyı yamuk takar mı iyi yaptın kardeşim bu videoyu attın.

2 Şubat 2024 00:33

Midyat Arçelik servisinden bende şikayetçiyim bana da hemen hemen aynı şeyleri yaşattılar. Arçelik gibi bir firmanın bunlara yetkili servisi teslim etmesi şaşırtıcı. Hizmetlerinizden hiç memnun değilim.

Arçelik Bulaşık Makinesi Kronik Arıza Ve İade Mağduriyeti

2 Temmuz 2025 15:262.178

12.07.2024 tarihinde Arçelik bulaşık makinesi aldık. Ürün ilk haftasında arıza yaptı. Teknik ekibi arayıp iade talebinde...

Arçelik'ten Markasından Ve Yetkili Servislerinden Şikayetçiyim,

15 Haziran 2024 13:152.594

Mart 2024 satın aldığım Arçelik bulaşık makinesi 4 kez aynı arızayı yaptı ve her defasında yetkili servisi çağırdım. Isr...

1 Destek

Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetkili Servis Problemleri

3 Ağustos 2024 13:332.306

Bulaşık makinesi 07.06.2024 de bozuldu ve yetkili servis makine deterjanı bırakıyor diye gelip makineyi aldı. Daha sonra...

Arçelik Bulaşık Makinesi Sorunu Ve Yetkili Servis Problemleri

Melek
Arçelik Onarım Yapılan Makinenin Son Durumu

Arçelik OnarımYapılan Makinenin Son Durumu

Hatice
Arçelik'ten Aldığım Makinemin Sorunları Bitmek Bilmedi!

Arçelik'tenAldığım Makinemin Sorunları Bitmek Bilmedi!

Melek
Arçelik Arıza Giderme İşlemi