Bilal sonuçtan hiç memnun değil

31 Ocak 2024 14:08

4 Ocak 2024 tarihinde bulaşık makinesi 1 saatlik yıkamayı 3 saatte bile bitirmiyor durmadan geri sarıyor deyip arıza talebi oluşturdum. bugün 31 Ocak 2024 ve hala benim arızamı çözemediler .üstüne değişim de yapmıyorlar 4 sefer makinamı açtılar bir beynini bir ön taraf ekran ve tuşlarını bir orayı bir burayı değişip durdular ama hiçbir şekilde arızayı çözüme kavuşturamadılar.

Değişim istediğimde yine servise götürüp tamir edelim dediler tamam dedim servise aldılar tamir edemediler ve sonuç olarak makinenin değişiminide yapmıyorlar. 6 aylık bulaşık makinesi 4 tamir ve 1 servis gördü çöp oldu.

Üstüne kapağını yamuk takıp getirdiler bana makine zor kapanıyor şaka gibi. Midyat servisi değişim yapmıyorum deyip duruyor 6 aylık Arçelik makine nasıl bu kadar arıza çıkarır oda ayrı bir muhabbet. Servisten hiç memnun değilim hele hele Arçelik'ten hiç memnun değilim.

Hem kapak zor kapanma sıkıntısını hem de yıkamayı geri alıp durma sıkıntısını 34 dakikadan önce 38 dakikaya sonra 37 dakikaya sarıp duruyor video olarak attım.

21 Şubat 2024 02:30

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve sonucunu buraya paylaşacağım. Müşteri hizmetlerinden tutunda servisine kadar hiç biri sorunmu çözemedi destek diye bir şey yok bu markadan esya aldığıma bin pişmanım.

01 Şubat 2024 14:50

6 7 ay önce Arçelik 9100 m çamaşır makinemi satın aldım 4 Ocak 2023 hem çamaşır hem de bulaşık makinem arızalandı. Servisi aradım servis geldi makinemin kilinde sıkıtı varmış dediler makinemi tamir ettiler ama kapsını yamuk taktılar. Şu anda kilitleme mekanizmasına çarpıyor servisi aradım sıkıntı bizden değil kullanımdan dolayı öyle oldu dedi. Ürünlerinizin kalitesinden memnun değilim ne yazık ki Midyat yetkili servisinizin kalitesinden hiç memnun değilim. Ben bütün eşyalarımı 6 ay önce Arçelik'ten aldım çamaşır, bulaşık, fırın, buzdolabı, televizyon ve ocak olmak üzere. 2 'si arızalı diğerleri umarım başımı ağrıtmaz ve hiçbir üründen memnun değilim. Milletin takdirine bırakıyorum 6 aylık 2 Arçelik eşyam arızalı şekilde evde duruyor üstüne garantisi var üstüne kimse bana çözüm sunmuyor.

Ek
profile profile profile
31 Ocak 2024 18:20 (Şikayetten 4 saat sonra)
01 Şubat 2024 13:41

Benimle bugün firmanız tarafından iletişime geçildi ve yetkili servisi savunmaktan başka bir şey yapılmadı videoda var dedim kapağı yamuk dedim yok beyefendi mühendisler tarafından incelendi kapağı rahat kapanıyor dediler. Geri sarıp duruyor dedim efendim sarması normal üretimimiz bu şekilde dediler. Yani ne dediysem cevap verip geçiştirdiler beni. 1 saatlik yıkamayı 3 saatte bitirmesi mi normal Allah aşkına bir de videoya bakın o ön kapak rahat mı kapatılıp açılıyor? Ben videolarımı buraya bıraktım herkes görüyor isteyen izlesin 6 aylık Arçelik makine ne durumda görsün. Hakkımı mahkemede arayacağım bu saatten sonra sizin gibi bir firmadan bunu beklemezdim. Hiç memnun değilim ürünlerinizden

01 Şubat 2024 13:47

6 7 aylık Arçelik bulaşık makinesi takdir sizin :) garanti kapsamında ve kapağı yamuk ve 1 saatlik yıkamayı 3 saatte yıkama bitiriyor bitirmiyor :) yasal işlemleri başlattım

02 Şubat 2024 00:57

08 Şubat 2024 12:27

Cuma günü beni şikayet var firmasından bir kadın aradı bölgeye bildirdik pazartesi kesin dönüş yapılacak bekleyin dendi bekledik ve bugün Perşembe makine hala bozuk ve servisi bile evime göndermiyorlar. Bu mudur sizin hizmet anlayışınız? Bu mudur Arçelik hizmeti neden hala bana dönüş yapılmadı? Kardeşim beni oyalamayın değiştireceksiniz değiştirin yoksa başka yerlere başvuracağım.

21 Şubat 2024 02:22

Bütün ürünlerimi sizden aldım hiç memnun değilim ve kimseye de tavsiye etmeyeceğim sizi hatta tam tersi bana çektirdiğinizi herkese anlatacağım. Bu yazıyı okuyan herkes bilsin ki müşteri hizmetlerinden tutun da servislerine kadar hiç biri sorunumla ilgilenmedi ve çözüm bulamadı. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım ve sonucunu buraya paylaşacağım.

30 Ağustos 2024 15:48

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum ve olumlu sonuçlandı ve hamdolsun kazandım. Bu markayı kimseye önermiyorum ve bunun dışından bu marka enerji tasarrufu altında binlerce reklam yayınlıyor ancak 7 ayda bulaşık makinesinin harcadığı elektrik ve suyun haddi hesabı yok. Çevreci reklamlara kanaat getirmeyin bakın 7 ay boyunca makinenin bozuk bir şekilde çalışmasına ve üstüne de o kadar çevreye zarar vermesine göz yumdu bu marka. Bana resmen o şekilde kullan bize ne dediler. Kim sıkıntı yaşıyorsa durmayın gidin hakem heyetinde hakkınızı arayın. Çünkü bu marka hakkınızı ancak o şekilde verir size.

Yorumlar (26)

Mehmetsalih

Video da belli oluyor hizmetleri ne kadar iyi gözü olan kapağın yamuk olduğunu görür. Eğitim verilmeyen eleman bile kapağı böyle takmaz.

Mehmetsalih

Kapağı yamuk takma ne yav böyle mi seminer verildi bunlara

Sultan
Sultan

Bende Arçelik mağdurlarından biriyim ne yazık ki. Garantili olmasına rağmen buzdolabımdaki sorunu çözemediler arayıp randevu oluşturmama rağmen randevularımı iptal edip gelmediler. Hiç memnun değilim ama hakkımı aramaktan vazgeçmeyeceğim.

Bilal

Tüketici heyetine şikayet ettim sonucu paylaşacağım

Mehmetsalih

Bu marka ve yan markalarının ürünleri hiç sağlam değil. Hele ki servisleri yok mu. Memnun değiliz ne hizmetlerinden neden servislerinden ne de eşyalarından

Kerim
Kerim

Arçelik bu konuda yardımcı olmuyor görevini doğru düzgün yapmıyor yetkili firma yöneticisi müşteri memnuniyeti sağlamıyor satış yapıyor ama satıştan sonraki görevini yapmıyor.

Bilal

Ne yazık ki Abdülkerim bey aynen öyle

Zekeriya
Zekeriya

Gerçekten Arçelik bu konuda yetersiz kalıyor bende aynı şekilde çamaşır makinesi almıştım aynı sorunları yaşadım bu markanın ürünlerini almamak lazım yetkili servisleri sıfır garanti kapsamında olmasına rağmen insanlardan para talep ediyorlar ve bu dışında Garantili olan mal 3. Veya 4. Ayda bozuluyorsa değiştirmeleri gerekiyor gerekeni yapmıyorlar

Bilal

Ne yazık ki Arçelik bu konuda yetersiz kalıyor bana bölgeye ilettim dediler ama 1 hafta oldu bölge bana dönüş yapmadı ve makinem bozuk. Tasarruf diyorlar çevre dostu diyorlar ama 3 saatte harcadığı su ve elektriğin neresi tasarruf neresi cevre dostu

Sevde
Sevde

Bizim de başımıza aynı markadan çamaşır makinesi ile sorun yaşadık leke çıkarmıyordu irtibat halinde olduk kaç kez servis geldi baktı etkiler makine servise gitti geldi daha çok beyni yandı geldi hala da uzuyor dava bu gidişle zaten yeni alacağız

Bilal

Merhabalar sevde hanım bunu duyduğuma çok üzüldüm umarım çözüme kavuştururlar bizim sıkıntılarımızı. Buradan sesimizi duyurmaya çalışıyoruz bizde işte

Hasan

İşinde Eğitim almış adam 100 parça değişimi yapmaz bunlarda tecrübe yok deneme yanılma yoluyla tamir yapmaya çalışıyorlar sanırım.

Çok doğrusun abi

Hasan

Eğer değişim yapılmazsa ben bizzat arkadaşım bilali destekliyorum kim sorarsa bir daha bu marka ve yan markalarını tavsiye etmeyeceğim kimseye. Biz midyatta büyük bir aileyiz ve hiçbir ferdimiz kabul etmez böyle bir durumu haberiniz olsun. Güvendi aldı nedir adama 1 aydır sıktılar veriyorsunuz. Hukuki yola başvur bilal arkandayım avukat olarak. Keşke önceden haberim olsaydı.

Mehmetsalih

Düşük kalite ne yazık ki ve pahalı

Bilal

Hakkımı arayacağım zaten hasan abi desteğin için teşekkürler.

Benna
Benna

Bilal bey size kesinlikle hak ediyorum. Midyat Arçelik bayi servisi kadar kötü Bir firma görmedim hayatımda. Yaptıkları işi hiçbir şekilde hak etmiyorlar. Bulaşık Makinesinden bende muzdaripim. Kaç kere evime servis çağırdım ama hiç çözüm bulmadılar. Daha doğrusu bulmak istemediler. Makinenin bir şeyi yok deyip geçiştirdiler. Bende son çare olarak hakkını hukuk Yolunda arayacağım.

Bilal

Benna hanım benimle aynı sorunu yaşadığınız için çok üzüldüm umarım en yakın zamanda bir çözüme kavuşuruz.

Fahriye
Fahriye

Bende buzdolabımda çok sıkıntı çektim garantili olmasına rağmen yapamadılar. Dolabımı götürüp getirmekten mahvettiler hep darbeler oluştu. Ve buna rağmen sorunun ne olduğunu bulamadılar. İşinizi hakkıyla yapmıyorsunuz ne yazık ki ve hizmetlerinizden hiç memnun değilim. Midyat servisinizi denetleyin hiç memnun değiliz. Markanız bu adamlar yüzünden karalanıyor ve millet Arçelik firmasını tercih bile etmiyor.

Hasan

Nasıl servisi verdiler ki bu arkadaşlara hiç mi eğitim verilmedi bunlara?

Bilal

Fahriye hanım çok haklısınız. Ben Midyat Arçelik Beko firmasının denetlendiğinden şüphe etmeye başladım. 3 sefer parça değişimi yaptılar bana 1 kere servise gitti makinem ama hala bozuk bende sizin gibi mağdurum. Üstüne değişim yapmıyorlar ve bugün bana dediler ki sen ne kadar servis isteğinde bulunursan bulun biz senin isteklerini iptal edeceğiz ve evine gelmeyeceğiz en basiti dün ne servis istedim bugün cuma ve gelen yok.

Mazlum
Mazlum

Bizi Arçelik markasından soğuttular resmen bu Midyat Arçelik Beko servisi. Hizmet sıfır işlerine gelini tek yapıyorlar ve denetim firma tarafından sıfır. Adamlar sırf firmadan para kazanmak için sağlam parçaları dahil değiştirip duruyorlar. Anlayan adam tutup makineden 4 sefer parça değişip kapıyı yamuk takar mı iyi yaptın kardeşim bu videoyu attın.

Hasan

Sevişleri zaten eğitimli olsa baktığı gibi sorunu çözer 10 parça değiştirmez bunlar deneme yanılma yapıyor resmen

Bilal

Evet belki 100 sefer Arçelik beni aradı ama hiçbir çözüm sunmadılar bana sürekli servise yönlendirip duruyorlar ben değişim istedim makinem eski değil 6 aylık makine bozuldu. Esim 1 aydır elleri ile bulaşık yıkıyor mecbur mu kardeşim süs olsun diye almadım makineyi ben.

Zeynep
Zeynep

Midyat Arçelik servisinden bende şikayetçiyim bana da hemen hemen aynı şeyleri yaşattılar. Arçelik gibi bir firmanın bunlara yetkili servisi teslim etmesi şaşırtıcı. Hizmetlerinizden hiç memnun değilim.

Bilal

Ne yazık ki zeynep hanım Youtube.com'a dahil sayfa açtım bozuk makinelerini attım bütün sosyal medyada büyük bir kitle oluşturdum Instagram Facebook boşuna sosyal medya danışmanlığı şirketim yok. Maksat millete yazık olmasın para ile alıyoruz bu şeyleri kalite önemli.

Semra sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Bulaşık Makinesi Kronik Arıza Ve İade Mağduriyeti

02 Temmuz 2025 15:26