24 Aralık 2023 14:104.003

Arçelik kusurlu gönderdiği buzdolabının değişimini kabul etmedi. 30/07/2023 tarihinde dayımla, anneme Ankara Keçiören Ufuktepe de bulunan Model Mobilyadan 24.000 TL'ye Arçelik marka buzdolabı aldık. Buzdolabı birkaç gün içinde evimize geldi ve kuruldu. Annem ve babam 80 yaşındalar. Ertesi gün bende buzdolabına bakmaya geldiğimde yan tarafında görsellerini attığım ezikleri fark ettim. Önce aldığımız mağaza ile iletişime geçtik ama onlarda kendilerinin bir şey yapamayacağını söyleyerek bizi servise yönlendirdiler. Servis ile yaptığımız iletişim sonrası evimize servisten elemanlar gelip buzdolabını incelediler. Biz dolabın değişmesini istedik ancak servis bu ezikten bir şey olmayacağını değişim yerine size 4 yıl daha ekstra Garanti yapacaklarını söyledi. Biz kabul etmedik ısrarla değişim istedik. Tabi suratları düştü koca dolabı götürüp yenisini getirmek istemiyorlar. Neyse tamam deyip gittiler ama ne arayan ne soran var. Servisi birkaç kere daha aradık geldiler bakıp notlarını tutup tamam döneceğiz deyip gittiler. Bizde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduk. Daha sonra bilirkişi falan geldi. Dolabı inceledi vs ancak ilk başta gelen servis elemanı S******* ikinci geldiğinde değişime uygun değildir diye tutanak tutup başvuruyu kapatmış. Bize de tamam döneceğiz demişlerdi. Neyse Bilirkişi bize 1 hafta süre verdi. Bunun kullanıcı hatası olmadığına dair imzalı yazı almanız lazım dedi. Bizde tekrar iletişime geçtik ancak o gün bu gündür ne gelen ne arayan ne soran var. Bu kezde buzdolabı arkadan su akıtmaya başladı. Ve demirler paslanmış. Bu daha 3 aylık dolap ya az parada değil. Onun içinde aradık bekliyoruz bakalım gelecekler mi. Bundan sonra Arçelik marka hiçbir şey evimden içeri giremez. Tutanakların görselini de ekliyorum.

25 Aralık 2023 13:31 (Şikayetten 23 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Arçelik Buzdolabı Sorunu ve Müşteri Hizmetleri İlgisizliği

14 Ağustos 2024 23:033.055

Arçelik firmasından 09/2023 tarihinde almış olduğum buzdolabı (18000 TL ödedim, 4 yıl ek garanti yapmam tavsiye edilmedi...

Arçelik Buzdolabı Değişim Sorunu

3 Nisan 2024 14:184.127

"Şikayetimin ardından hemen arandım. Yaşanan sorunu en kısa süreceklerine dair geri dönüş sağladılar. Sorunu özenle dinleyip hemen aksiyon aldılar birkaç saat içinde sorun çözüldü. 3-4 iş günü içerisinde dolabım teslim edildi. Her şey için çok teşekkür ederim kolay gelsin iyi çalışmalar."

1 Destek

Arçelik Buzdolabı Sorunu ve Çözüm Beklentisi

16 Eylül 2024 18:384.448

"Fan motoru değiştirildi ve 2-3 ay gözlemlememiz istendi. Buzdolabımız şu anda düzgün çalışıyor. Arçelik Kozyatağı/Suadiye servisinden teknisyen Necati Bey'e ve müşteri hizmetlerinden Tuğçe Hanım'a teşekkür ederiz."

Arçelik Buzdolabında Kronik Sorun Ve Servis Mağduriyeti

29 Temmuz 2025 21:543.150

2023te Arçelik'ten buz dolabı aldım 2024te buzdolabım soğutmamaya başladı ve firma ile iletişime geçtim servis geldi. Ta...

Arçelik Buzdolabında Kronik Sorun Ve Servis Mağduriyeti
2 Destek

Tümünü Gör
Arçelik Buzdolabı Soğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Arçelik BuzdolabıSoğutmuyor, Kırmızı Işık Uyarısı Veriyor, BİP Sesi İle Ötüyor!

Rabia
Arçelik Buzdolabında Ses Sorunu!

ArçelikBuzdolabında Ses Sorunu!

Önder
Arçelik Dolap Konusunda İlgisiz!

Arçelik DolapKonusunda İlgisiz!

Hüseyin
Arçelik 10 Gündür Mağdurum!

Arçelik 10 GündürMağdurum!

Zeliha