Atilla sonuçtan çok memnun

Arçelik Teknik Servis Kurulum Sorunu

Atilla
13 Haziran 2024 23:53
Atilla'nın Teşekkür Mesajı
“Sorunumu çok hızlı bir şekilde çözdüler. Teşekkür ederim.”

03.06.2024 tarihinde Arçelik'ten aldığım klima adresime ulaştı. Aynı gün çağrı merkezini arayarak kurulum için randevu talep ettim ve 05.06.2024 tarihine Bursa Akpınar Arçelik servisinden randevu verildi. Telefonda Akpınar servisinden arayan kişi elektrik tesisatının ehliyetli bir elektrikçi tarafından çekilip kurulum gününe hazır edilmesini söyledi. Elektrik tesisatını kurulum günü için hazır ettim. Hatta yetkili servise iç ünite ile dış ünite arasına çekilecek boruların hazır olduğunu ilettim. Kurulum günü gelen servis boruların yarım metre kadar yetersiz kalacağını, yanlarında boru kaynağı yapacak malzeme olmadığını ve istersek belli bir ücret karşılığı ek yaptırabileceğimizi söyledi ve hiçbir işlem yapmadan evimden ayrıldılar. Daha sonra eşimin kız kardeşi de birkaç gün sonra Arçelik'ten aynı klimayı aldı ve servis talep ettiğinde Bursa Güneştepe servisi yönlendirildi. Bursa Güneştepe servisinden kesife gelen kişi ile konuştuğumda bazı sinir bozucu gerçekleri öğrendim. Bu gerçekler; iç ünite ile dış ünite arasına çekilen boru hattının 15 metreye kadar ücretsiz olduğunu ve bunu zaten Arçelik firmasının karşıladığı ve çekilecek elektrik tesisatının da servisin çektiğini ve sadece elektrik bağlantılarının ehliyetli bir elektrikçinin yapması gerektiğini söyledi. Arçelik çağrı merkezini arayıp bu konuların doğruluğunu teyit ettim. Şimdi buradaki sorun Bursa Akpınar servisin benden neden para talep ettiği, kuruluma geldiğinde zaten ücretsiz yapması gereken ve kullanması gereken malzemenin neden yanında olmadığı büyük bir sorumsuzluktur. 05.06.2024 tarihinde montajlanması gereken klimam servisin sorumsuzluğu yüzünden bir kenarda durmakta ve birkaç gün sonra bayram var ve bayram sonrası da 01.07.2024 e kadar da şehir dışında olacağım. Arçelik'ten bu sorunumun bayrama kadar çözülmesini istiyorum. Tamam anlayış gösteriyorum yoğun bir zaman dalar fakat kurulum günü gelip hiçbir şey yapmadan gitmek nedir? Nasıl bir sorumsuzluktur yanında malzeme bulundurmamak. Ben para verip tesisat çektirmişim, gelen arkadaşlar zahmet edip malzeme getirmemişler. Yapacağı işte sıfırdan üniteler arası tesisat çekmek değil, sadece mevcut ta bulunan tesisatı yarım metre uzatacaksın. Böyle bir sorumsuzluk yok. Acilen sorunumun çözülmesini istiyorum.

14 Haziran 2024 15:10 (Şikayetten 15 saat sonra)
Atilla
14 Haziran 2024 17:29

Sorunumu çok hızlı bir şekilde çözdüler. Teşekkür ederim.

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Klima Montaj Hatası Ve Servis Sürecindeki Mağduriyet

21 Haziran 12:49