Arçelik Sebil Pompa Çalışmıyor!

22 Ocak 2024 23:235.805
Ömer'in Teşekkür Mesajı
Müracaat ettikten sonra hızlı geri dönüş yaparak mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim
Ömer
22 Ocak 2024 18:36

29.12.2023 Tarihinde Arçelik'ten aldığımız 1150 GD su sebili, sıcak ve soğuk kısımları su bitince pompa otomatik olarak devreye giriyor ve su geliyor. Ancak ılık kısımda su bitince pompa devreye girmiyor ve su gelmiyor. Soğuk kısmı basıp 3-4 saniye su akıttıktan sonra ancak ılık kısımdan su gelmeye başlamaktadır.

23 Ocak 2024 10:20 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Ömer
6 Şubat 2024 15:37

23 Haziran 2025 18:41

Sorun şamandıra ile ilgili Sebilin arkasında yukarıda iki tane vida var vidayı söküp kasayı kenara alın Daha sonra üstte yuvarlak bir kapak var hortumlar falan var o kapağın altında şamandıra sistemi var o kapağı söküp tekrardan takın takarken sonuna kadar ittirmeyin az biraz havada kalsın Daha sonra cihaz ı toplamadan ılık su almaya başlayın yaklaşık 1 litre verecek bitene kadar 1 litre dolduktan sonra soğuk suya basmadan bir sistem tekrardan çalışmaya başlayacaktır Eğer dediğim olmazsa o şamandıra kapağına biraz daha yukarıda tutun sorun %90 çözülecek

Eki aç
19 Ocak 2025 16:56

Aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözdüler paylaşabilir misiniz?

24 Kasım 2024 18:51

Merhaba, beş gün önce aldım, aynı sorunu yaşıyorum, nasıl bir işlem yapıldı?

6 Mayıs 2024 14:46

Merhaba Aynı sorunu yaşıyorum Sizinki Nasıl düzeldi acaba?

Arçelik Su Sebili Yangın Tehlikesi Ve Sorumluluk Reddi

16 Temmuz 16:0966

Beko markasından aldığım su sebili arızalandığı için değişime gönderildi ve değişim sonucunda bana Arçelik marka bir ürü...

Arçelik Su Sebili Yangın Tehlikesi Ve Sorumluluk Reddi

Doruk
Arçelik Sebil Aşırı Gürültülü Çalışıyor

Arçelik SebilAşırı Gürültülü Çalışıyor

Ayşenur
Arçelik Sesli Çalışan Su Sebili Ve Para İadesi Zorluğu, Mağduriyet.

Arçelik SesliÇalışan Su Sebili Ve Para İadesi Zorluğu, Mağduriyet.

Emrah
Arçelik Su Sebili Ve Giderilmeyen Problem