Ömer sonuçtan memnun

Arçelik Sebil Pompa Çalışmıyor!

22 Ocak 2024 23:23
Ömer'in Teşekkür Mesajı
“Müracaat ettikten sonra hızlı geri dönüş yaparak mağduriyetimi giderdiğiniz için teşekkür ederim”
22 Ocak 2024 18:36

29.12.2023 Tarihinde Arçelik'ten aldığımız 1150 GD su sebili, sıcak ve soğuk kısımları su bitince pompa otomatik olarak devreye giriyor ve su geliyor. Ancak ılık kısımda su bitince pompa devreye girmiyor ve su gelmiyor. Soğuk kısmı basıp 3-4 saniye su akıttıktan sonra ancak ılık kısımdan su gelmeye başlamaktadır.

23 Ocak 2024 10:20 (Şikayetten 10 saat sonra)
06 Şubat 2024 15:37

İsmail
İsmail

Sorun şamandıra ile ilgili Sebilin arkasında yukarıda iki tane vida var vidayı söküp kasayı kenara alın Daha sonra üstte yuvarlak bir kapak var hortumlar falan var o kapağın altında şamandıra sistemi var o kapağı söküp tekrardan takın takarken sonuna kadar ittirmeyin az biraz havada kalsın Daha sonra cihaz ı toplamadan ılık su almaya başlayın yaklaşık 1 litre verecek bitene kadar 1 litre dolduktan sonra soğuk suya basmadan bir sistem tekrardan çalışmaya başlayacaktır Eğer dediğim olmazsa o şamandıra kapağına biraz daha yukarıda tutun sorun %90 çözülecek

Arçelik Sebil Pompa Çalışmıyor!
Burak
Burak

Aynı sorunu yaşıyorum. Nasıl çözdüler paylaşabilir misiniz?

Serhan
Serhan

Merhaba, beş gün önce aldım, aynı sorunu yaşıyorum, nasıl bir işlem yapıldı?

Ayça
Ayça

Merhaba Aynı sorunu yaşıyorum Sizinki Nasıl düzeldi acaba?

Gizem sonucu yetersiz buldu

Arçelik Sebil İçin 10 Yıl Yedek Parça Zorunluluğu Ve Yüksek Değişim Ücreti

05 Mayıs 2025 18:53
Arçelik Sebil İçin 10 Yıl Yedek Parça Zorunluluğu Ve Yüksek Değişim Ücreti
Nurgül sonuçtan hiç memnun değil

Su Sebilim Tamir Sonrası Arızalı Ve Çizik Şekilde Geri Teslim Edildi

Nurgül
11 Eylül 2025 16:16
Alper sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2025 19:15
Arızalı Su Sebili Ve Yetersiz Servis Desteğiyle Mağduriyet