11 Ağustos 2024 16:44905

Arçelik robotumun öğütücü Haznesi içten iki parça kırıldı, kavrulmuş çekirdek öğütürken bir baktım içten plastik parçalar var, şaşırdım, nasıl kırılır, onları damı öğüttü? 😳

Garantisi devam ediyor, bu genel bir sorun mu? Yoksa bana mı denk geldi? Yenisi ile değiştirir misiniz. Değişince yine öyle Kırılacaksa neden öğütücü aparatı var? Lütfen dönüş sağlayın. Her elektrikli el ve ev aletlerinde Arçelik'i tercih ediyorum, lütfen yardımcı olun 🙏

12 Ağustos 2024 11:37 (Şikayetten 18 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

12 Ağustos 2024 21:34

Teşekkür ederim, lütfen olumlu dönüş sağlarsanız, ve kırılan hazinenin yenisini gönderirseniz çok sevinirim.

13 Ağustos 2024 15:30

13 Ağustos 2024 17:14

Maalesef Kullanıcı hatası Deyip değişim yapmadınız, bu beni çok üzdü. Oysa öğütücü özelliği varsa kullanılmalı, ben de normal kullandım, nasıl içinde ki parçaları kırar aklım almıyor. Servis yönlendirip ücretli değişim yapabiliriz denildi, garanti belgesi devam eden cihaz için neden para ödeyeyim? Ben ce o parçayı garanti dahilinde verilmeliydi, misal mikro dalgam da Arçelik, onun da dalga yayıcı kartı zedelendi, Gelip taktılar garanti dahilinde dediler, böyle olmalı, sonuçta ben düşürüp kırmadım, öğütürken kendi kendine parçalandı, 🥀yine de umarım ücretsiz değiştirirsiniz.

1 Eylül 2024 17:49

Mutluluğunuz için buradayız diyorsunuz, Ama Ufacık bir Mutluluğu Bile çoğu cihazda sizi tercih eden Müşterinize çok görüyorsunuz. Sizin gibi prestijli bir firmaya yakışmadı. 🤷‍♀️Keşke yardımcı olsaydınız. 🥀

Arçelik Fazladan Yedek Parça Satmak İstiyor

3 Ekim 2023 17:231.336

Arçelik yedek parça sorunumu çözmüyor. Kullandığım mikserin plastik dişlileri sıyırmıştı. Servise götürdüm. Garantisi bi...

1 Destek

2 Nisan 2024 16:443.385

19/01/2024 tarihinde Arçelik marka blender set aldım. Kullanmak için açtığımda blender parçasının sapının çatlak olduğun...

Garanti Kapsamındaki Parça Kırıldı, Ücret Talep Edildi

7 Ekim 2025 08:56709

"Arçelik maalesef satış sonrası ürünlerinin arkasında durmamaktadır"

1 Eylül 2023 18:29537

Arçelik doğrayıcının garantisi devam ettiği halde dişlisinde deforme olmuş garantiye götürdüğüm zaman dişlinin artık üre...

Arçelik Doğrayıcı Dişlisi Bozuldu Sorun Çözülemedi

Arçelik 6050 Rhb Bıçak Kısmı Çıkmıyor Ve Pis Kokuyor!

Arçelik 6050 RhbBıçak Kısmı Çıkmıyor Ve Pis Kokuyor!

Sevil
Arçelik Bıçak Hazneye Temas Ediyor!

Arçelik BıçakHazneye Temas Ediyor!

Ayşegül
Arçelik Rhb 6050 Mutfak Robotu Hijyen Problemi!

Arçelik Rhb 6050Mutfak Robotu Hijyen Problemi!

Halime

Öne ÇıkanKonular