Engin sonuçtan memnun değil

11 Ocak 2024 16:13

Arçelik marka doğal gazlı set üstü ocağın bağlantısı uygun yapılmadığı için doğalgaz kullanıma açılmadı. Uzun uğraşlar neticesinde uygun bağlantıyı yaptırmayı başardım. Bu kezde gaz kaçağı tespit edildiği için gazı açtıramadım. 7 gündür gaz yok. Bunun 4 günü Arçelik kaynaklı. Daha da ne kadar süreceğini bilmiyorum. Servis kalitesinin bu denli kötü olmasını hiç beklemiyordum. Montaja tamir teknisyeni gönderiyorlar.

11 Ocak 2024 17:07 (Şikayetten 53 dakika sonra)
12 Ocak 2024 14:14

Beş gündür, 09.01.2024 tarihinden bugüne yani 12.01.2024 tarihine Arçelik ile yaptığım tüm görüşmelerde ısrarla farklı bir servis, yetkin deneyimli bir servis istediğimi belirtmeme rağmen aynı servisle muhatap ediliyorum. Hatta gaz kaçağı yaşanan bağlantıyı yapan teknisyen beni arıyor "kaydınız bende ben geleceğim" diyor. Bu cevabı yazmadan önce Arçelik'i aradım aynı şeyleri anlattım ve yine aynı cevapları aldım. 13:17 de aradım geri dönüş olmadı. Bugün 12:35 de doldurduğum memnuniyet anketi dolayısıyla Arçelik'den arandım memnuniyetsizliğimin sebebinin sorulması üzerine aynı şeyleri bilmem kaçıncı defa tekrar anlattım. Sorunumun çözüleceğini düşünerek yarına doğalgaz firmasından randevu almıştım. Anlaşılan iptal etmem gerekecek. Acaba eğleniyor musunuz? Çünkü benimle dalga geçtiğinizi düşünmeye başladım. Ürünün güncel bedeli üzerinden geri alınmasını istiyorum. Üstüne 3.000 TL daha ekleyip rakip markadan ocak almak istiyorum.

12 Ocak 2024 14:35

Galiba az önce farklı bir Arçelik servisi tarafından arandım. Galiba diyorum çünkü işin sonunda hep aynı servis ve elemanıyla muhatap oluyorum. Telefondaki hanımefendiye sorunumun acil çözülmesi gerektiğini, gazımın günlerdir kesik olduğunu söylüyorum. Cevaben bana "gaz kesik ise kontrolleri nasıl yapacağız? " diyor. Gaz şirketi de bütün bağlantılar uygun şekilde yapılmadan gazı açmıyor. Bu durumda benden ne bekleniyor. Pazardan yarım kilo "doğalgaz" alayım isterseniz. Yarım kilo doğalgaz sızıntı kontrolüne yeter mi?

06 Mart 2024 18:55

8 günlük uğraşın sonunda, farklı bir servis geldi ve 10 dakikada sorunu çözüp gitti. En başında farklı servis isteğim ciddiye alınsaydı ve işinin ehli bir servis yönlendirilseydi bunlar yaşanmayacaktı. Ben bu stresi yaşamayacaktım. Arçelik destek merkezindeki arkadaşlar çok kibar. İstekleriniz, şikayetleriniz hep olumlu karşılanıyor, siz her zaman haklısınız. Ama işin sonunda isteğinizin ciddiye alınması için 20-30 defa telefon trafiği yaşamanız gerekiyor. 2 yıllık garanti bitiminde ürün arızalanır ise yetkili servisle cebelleşmektense hurdaya çıkarırım herhalde. Bir daha Arçelik'in ilk tercihlerim arasında olacağını sanmıyorum. Belkide mecbur kalmazsam tercih dahi etmem.

Arçelik Ocak Gaz Kaçağı Ve Servis Gecikmesi

Bünyamin
09 Mart 2025 20:39
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
05 Aralık 2023 09:19
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

13 Aralık 2023 16:31
Gökberk sonuçtan hiç memnun değil

Gökberk
07 Ocak 2025 17:18