Fatih sonuçtan memnun

Arçelik Buzdolabı ve Teknik Servis İlgisizliği

28 Ağustos 2024 14:00
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Şikayet var sitesi üzerinden bildirimde bulunduktan sonra sorunumun çözülmesi için yardımcı oldular ilgililere teşekkür ederim”

19.08.2024 tarihinde kullanmış olduğum Arçelik marka buzdolabı bozulduğu için yetkili servise bildirimde bulundum. Bildirimden 2 gün sonra gelen teknik servis, sorun tespiti için buzdolabına bir cihaz taktı ve 24 saat sonra gelip kontrol edeceklerini söylediler. Fakat aradan 10 gün geçmesine rağmen hâlâ ne teknik servis geldi ne de çağrı merkezi farklı bir servisin yönlendirilmesi konusunda yardımcı oldu. Bugün 9-11 saatleri arasında gelmesi planlanan servis dahi gelmedi. Ağustos Antalya sıcağında tüm malzemelerim bozuldu. Daha önce de Arçelik buzdolabımda sorun yaşadım. Bunu alalı 1 yıl bile olmamasına rağmen sürekli sorun yaşıyorum, üstelik teknik servis ve çağrı merkezi ilgisizliği ile karşılaşıyorum. Sorunumun aciliyetle çözülmesini istiyorum. Aksi takdirde müşteriye ayıplı mal satmaktan ve satış sonrası zorunlu olan bakım onarım hizmetini vermediklerinden dolayı şikayetçi olacağım.

28 Ağustos 2024 16:49 (Şikayetten 2 saat sonra)
29 Ağustos 2024 00:17

İletişime geçilmedi

24 Eylül 2024 18:00

17 Ağustos 2024 13:27
Naci sonuçtan memnun değil

20 Aralık 2023 16:45
Emre sonuçtan çok memnun

04 Mart 2024 11:54
Alaaddin sonuçtan hiç memnun değil

Alaaddin
08 Temmuz 2024 16:09
Seçil sonuçtan hiç memnun değil

Seçil
02 Aralık 2024 18:40