İsmail sonuçtan çok memnun

Arçelik Buzdolabı Servis 3 Kez Geldi Olmadı Kaç Gelecek Acaba

16 Temmuz 2024 09:12
İsmail'in Teşekkür Mesajı
“Arçelik firmasına teşekkür ederim. Arızası giderilemeyen buzdolabını yenisi ile hemen değiştirdiler.”

20.07.2023'te aldığım Arçelik 270531 buzdolabı geçen ay kapısı kapalı olduğu halde açıkmış uyarısı veriyordu. Servisi çağırdık, geçici olarak hallettiler. 10 gün sonra hem soğutma sorunu yaşadım hem de kapı açık uyarısı veriyordu. Tekrar servis çağırdık, kart değişmesi lazım dediler. Gittiler, 1 hafta sonra tekrar gelip kartı değiştirdiler. Yine 1 hafta kadar zaman geçti, yine soğutma ve ses uyarısı vermeye devam etti. Tekrar 4 kez randevu aldım. 18 Temmuz'da gelecekler, devamını olarak buraya yazacağım sonucu. Bir önceki dolabım da Arçelik'ti, yaklaşık 17 sene sıkıntısız kullandım. İkinci kez de Arçelik almaya karar verdim fakat sadece ismi kalmış, maalesef eski kalitesi kalmamış. 1 aydır gıdaları bozulur korkusu ile komşunun başka markalı dolabında tutuyoruz. Bu sorun nasıl çözülecek merak ediyorum.

23 Temmuz 2024 08:45

20.07.2023'te aldığım Arçelik 270531 buzdolabı geçen ay kapısı kapalı olduğu halde açıkmış uyarısı veriyordu. Servisi çağırdık, geçici olarak hallettiler. 10 gün sonra hem soğutma sorunu yaşadım hem de kapı açık uyarısı veriyordu. Tekrar servis çağırdık, kart değişmesi lazım dediler. Gittiler, 1 hafta sonra tekrar gelip kartı değiştirdiler. Yine 1 hafta kadar zaman geçti, yine soğutma ve ses uyarısı vermeye devam etti. Tekrar 4 kez randevu aldım. 18 Temmuz'da gelecekler, devamını olarak buraya yazacağım sonucu. Bir önceki dolabım da Arçelik'ti, yaklaşık 17 sene sıkıntısız kullandım. İkinci kez de Arçelik almaya karar verdim fakat sadece ismi kalmış, maalesef eski kalitesi kalmamış. 1 aydır gıdaları bozulur korkusu ile komşunun başka markalı dolabında tutuyoruz. 22 Temmuzda 7 kez geldiler parça değişimi yaptılar akşama kadar çalıştı sonra yine aynı, değişim yapılmasını talep ediyorum, sorun çözülmüyor demek ki

16 Temmuz 2024 13:49 (Şikayetten 4 saat sonra)
18 Temmuz 2024 15:09

Arçelik'e ve gelen servis elemanlarına teşekkür ederim. Arızayı giderdiler ve ekstra garanti olması için parça değişimi de yapacaklar teşekkürler

23 Temmuz 2024 08:42

Evet Arçelik servis geldi parça değişimi yaptı akşama kadar çalıştı buzdolabı, fakat sorun yine aynı. 7 kere gelinmiş aynı sorun devam ediyor, dolabın değişmesini istiyorum.

30 Temmuz 2024 11:07

Fatma sonuçtan çok memnun

23 Temmuz 2024 11:46
"Arçelik kurumsal olmanın karşılığını gösterdi tamir edilemeyen buzdalabını yenisi ile değiştirdiler kendilerine teşekkür ederim."
Zeki sonuçtan hiç memnun değil

Arçelik Buzdolabında Kronik Sorun Ve Servis Mağduriyeti

29 Temmuz 2025 21:54
Arçelik Buzdolabında Kronik Sorun Ve Servis Mağduriyeti
arcelik-buzdolabinda-kronik-sorun-ve-servis-magduriyeti-4.jpg
arcelik-buzdolabinda-kronik-sorun-ve-servis-magduriyeti-1.jpg
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

06 Haziran 2024 00:24
Vildan sonuçtan memnun

Vildan
10 Ağustos 2024 14:59
"Kısa sürede çözüme ulaşmama yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim"

Arçelik Kategorileri