23 Nisan 2024 11:374.980

Arçelik 2043 MB model 4 çekmeceli derin dondurucu aldım. Yeni çıktığı ve enerji tasarruflu olduğu belirtilmişti; fakat üründe sadece 3 çekmece bulunmakta. Dördüncü bölüm ani dondurma özelliği için ayrılmış ancak orada ne bir çekmece ne de bir kapak ya da buz dondurma rafı mevcut. Böyle bir durumun nasıl olabileceğini sorguluyorum, 'Bu şekilde üretiliyor' deniliyor. Enerji tasarrufu konusuna gelince; ana kapı açıldığında içerisi hemen ısınıyor ve cihaz tekrar çalışmaya başlıyor. Bu durum, enerji tasarrufu ilkesiyle bağdaşmıyor. Acaba bu, malzemeyi eksik gönderip satış stratejisi mi, yoksa Arçelik'in bir hata mı yaptığını düşünüyorum. Bu kadar sorunun yaşanması kabul edilemez.

5 Haziran 2024 15:25

Sakın Arçelik çekmeceli derin dondurucu almayın ben çok pişmanım hem servisten hem derin dondurucudan yapan mühendisleride merak ediyorum hangi kafayla yapmışlar bir de Arçelik GB bir firma sözde büyük değişim bile kabul etmiyor kısacası almayın ben hata yapritım siz yapmayın

23 Nisan 2024 13:19 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi öncelikle bizlere iletmenizi rica ederiz. Arçelik ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Arçelik Müşteri İletişim Merkezi

Ahmet
5 Haziran 2024 15:29

Hadi canım sonuç bir şey çıkmadı Arçelik büyük firma kendini kanıtladı bende reklamınızı yapıyorum

13 Haziran 2024 18:261.165

Arçelik ürünü Smart 4 çekmeceli derin dondurucu ürününü BİM'den kampanyadan aldık. Aldıktan sonra herkesin yaptığı gibi ...

Arçelik Derin Dondurucu Karlanma Sorunu

28 Ekim 2023 13:446.546

4 aydır kullanmakta olduğum (Bandırma'dan aldım) ve Arçelik 2062 MB derin dondurucu aşırı derecede karlanma yapıyor (kap...

Arçelik Derin Dondurucu Karlanma Sorunu

Arçelik 2071 MB Derin Dondurucu

27 Mayıs 2024 17:284.824

"Arçelik gibi büyük bir markaya tercih etmekle çok doğru bir karar verdiğimi bir kez daha anladım. Üründeki sorun sonuna kadar takip edildi ve yenisiyle değişim yapıldı. Hiçbir mağduriyet yaşatılmadı. Arçelik müşteri temsilcilerine ve yetkili servislerine iş disiplinleri den dolayı teşekkür ederim."

Arçelik 2071 MB Derin Dondurucu

Tümünü Gör