Antalya Altus Yetkili Servis

Tuana
07 Mayıs 2024 15:46

Altus marka ürünleri Media Markt'ten ankastre fırın ve aspiratör olarak aldım. Kurulum için 06.05.2024 tarihinde saat 17:00'e randevu verildi. Çalışma saatleri 18:00'e kadar olduğu için iş yerimden izin alarak planlarımı buna göre ayarladım. Ancak sabah 10:30 civarında 'şimdi gelelim' diye aradıklarında, müsait olmadığımı ve saat 17:00'de beklediğimi belirttim. Daha sonra nişanlım, saat 15:30 sıralarında 'ölçü alınmalı, ocağınız yoksa kurulum yapılamaz' şeklinde bir telefon aldı. Kendileriyle tekrar iletişime geçerek ankastre ocağımızın olmadığını ve fırının ocağın altına takılmayacağını anlattık. Saat 17:00'de geleceklerini söylediler ancak servis gelmedi ve herhangi bir geri dönüş de yapmadı. Antalya servisi keyfi hareket ediyor ve insanları mağdur ediyor. Bugün görüştüğümde ise mağduriyetimin düzeltilmesi yerine, tekrar işten izin alıp onlara yardımcı olmam istendi. Bu durum, kurumsal bir çalışma sistemi olmadığını gösteriyor. Verilen tarih ve saate uyum sağlamayan servis ve yine benden fedakarlık bekleniyor. Saat 18:30 gibi gelip kurulum yapmalarını talep etmeme rağmen, 'saat 18:00'den sonra çalışmıyoruz, gelemeyiz' diyerek mağduriyetimi sürdürüyorlar.

07 Mayıs 2024 16:06 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

İsmail sonucu yetersiz buldu

Altus Marka Fırın Ve Ocak Seti Kurulumunda Sorunlar