Altus 3'lü Ankastre Set Montaj Ücreti

Duygu
16 Şubat 2023 10:02

Balıkesir Edremit Media Markt'tan Altus marka 3 lü ankastre set aldım (doğalgaz uyumlu ve montaj ücretsiz) almış olduğun setin teslimi ve montaj için Arçelik servisi adrese geldiği zaman, evimizin doğalgazı henüz bağlı olmadığı için Arçelik servisi doğalgaz bağlandığı zaman kurulumun yapılmasını önerdi. Çünkü ankastre ocağın tüpten doğalgaz geçiş ücretinin 300 TL olduğunu söylediler ve bizde kabul ettik.

Evimize doğalgaz bağlandıktan sonra Arçelik servisi ile irtibata geçerek ankastre setin montajı için gün aldık. Eve geldiklerinde montajın ücretsiz olduğunu ama mevcut fırın davlumbaz ve ocağın sökülmesi için toplamda 600 TL para istediler. Ben bu durumu kabul etmedim (mevcut ankastre sökümü sadece fişten çıkarmak ve kenara almak) ilk montaj için geldiklerinde ücretsiz olan şey bu seferde sökme parası istediler. Ben onları sökebileceğimi (fişten çekip kenara koymak) söylediğim zamanda yeni kayıt oluşturmamızı istediler ve hiçbir şey yapmadan gittiler.

Montaj ücretsiz adı altında söküm parası almak müşteriyle dalga geçmekten başka bir şey değildir. Aynı zamanda parasını vermiş olduğum ürünü kullanamamak yanına kar.

16 Şubat 2023 11:59 (Şikayetten 1 saat sonra)

Sevgili müşterimiz , Öncelikle Firmamıza gösterdiğiniz ilgiye teşekkür ederiz. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Altus ailesi olarak sağlık ve mutluluk dolu günler dileriz. 7/24 yanınızdayız, mutluluğunuz için buradayız. Altus Müşteri İletişim Merkezi

Ankastre Setimde Tekrarlayan Arızalar Ve Kalıcı Çözüm Yok

Semra
23 Ocak 00:13
Gülden sonuçtan hiç memnun değil

Gülden
27 Aralık 2025 10:32

Kurulum Eksikliği Ve Şeffaf Olmayan Ücretlendirme Nedeniyle Mağduriyet

Ecem
19 Kasım 2025 11:55
Yıldıray sonuçtan hiç memnun değil

Altus Ankastre Setle Yaşanan Hayal Kırıklığı

Yıldıray