Semanur
05 Eylül 2024 09:14

15.01.2024 tarihinde kredi kartı işlemim için Akbank'a gittim, işimi hallettim. Oradaki müşteri temsilcisi bana Agesa Hayat Emeklilik ile anlaşmaları olduğunu, 1 yıllık bir BES kampanyalarının olduğunu, altın ve borsa oranında yaptıklarını, bunlar yükseldiğinde iyi bir kazanç sağlayacağımı söyledi. Tek şartın 1 yıl içinde çıkış yapmamak olduğunu, yaparsam devlet katkısını alamayacağımı ve 70-80 lira civarı bir sigorta kesintisi olacağını belirtti. Sonuçta BES dedim, bana ne eksisi olabilir ki dedim ve BES sözleşmesini yaptık. Ödemelere başladım ve sürekli BES'i kontrol ediyordum. Baktım, bana hiçbir katkısı olmayacak ve getirisi de iyi değil. 04.09.2024 17:20'de Agesa Hayat Emekliliği aradım, çıkmak istediğimi söyledim. Bana bambaşka şeyler söylediler. 3 yıldan önce çıkarsam devlet katkısını alamayacağımı, 1 yıldan önce çıktığım için de paramı veremeyeceklerini, hatta beni borçlu bile çıkarttıklarını söylediler. Bu nasıl bir şey, nasıl ödediğim parayı alamıyorum? İlk defa BES yapmadım, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Türkiye İş Bankası ile de BES yaptım. Kredi kartı ödemem yüksek olduğunda ya da bir sağlık ihtiyacım olduğunda hemen aradım, iptal ettiler. 15-20 gün içinde para hesabınızda olur dediler ve 1 hafta içinde para hesabıma yattı. Ama Akbank müşteri temsilcisi eksik bilgi verip beni yanlış yönlendirdi. Şimdi Agesa da paramı iade etmiyor. En kısa zamanda buna çözüm bulmalarını talep ediyorum.

Ali sonuçtan hiç memnun değil

18 Ocak 2025 00:54

Sinan
05 Aralık 2024 00:41

Akbank Agesa Bireysel Emeklilik Sistemi Şikayet

Gokhan
29 Ocak 2024 23:34

Ercan
13 Kasım 2023 14:11
Derya sonuçtan hiç memnun değil

Derya
17 Haziran 2025 13:49