Zehra sonuçtan çok memnun

Zara İade Ücretimi Geri Yatırmadı

08 Şubat 2024 21:57
profile profile profile
08 Şubat 2024 13:33

Merhaba Instagram'dan iletişime geçtiğim Zara iademi bugün yapacağını belirtti. Bakalım mail geldi iadeniz işleme alındı diye ama. Henüz para yatmadı. Tekrar güncelleyeceğim.

08 Şubat 2024 13:34

Zara'dan Instagram üzerine iletişim sağladım iademi işleme aldıklarını belirttiler henüz param yatmadı bekliyorum. Tekrar bilgi veririm.

Yorumlar (18)

Elif
Elif

Merhaba Zehra hanım, aynı durumu bende yaşıyorum. Para iadeniz gerçekleştirildi mi?

Nur

Tarih 15 Mayıs aynı sorunu yaşıyorum çıldırmak üzereyim WhatsApp Instagram zarakids zaramen zarawomen aklıma gelen her yere yazdım hepsi kopyala yapıştır aynı cevabı gönderiyor. Yapacak hiçbir şey yok delireceğim. Tüketici heyetine başvuru yapacağım sistem satıcı adresi istiyor online platform için ne adresi yazacağım bilmiyorum Zara buna da cevap vermiyor yardımcı olabilecek biri varsa lütfen bir yol gösterebilir mi🙏🏻

Merve

Bende Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yaptım bekliyorum inşallah çözeriz durumu. Ben Zara'nın unvanını yazdım haberleşelim Allah kolaylıklar versin

Aynur

Fatura üzerinde yazan ünvanı yazacaksınız ındıtex... Bizimkinde bu yazıyordu

Merve

Merhaba aynı sorunu yaşıyorum 9 adet ürünüm iade olmuyor. 7 bin liramı yatırmıyorlar Tüketici Hakem Heyeti'ne sipariş numarası mı irsaliye mi yazdınız nasıl

Aynur

Fatura, sipariş numarası, kargo teslim fişi... Gibi elimizde ne kadar evrak varsa hepsini verdik

Nur

Merhaba sorunu çözebildiniz çözdüyseniz nasıl çözdünüz yardımcı olur musunuz aynı sorunu yaşıyorum muhatap bulamıyorum

Çiğdem

Merhabalar aynı durumu bend eyasıyorum aynı kargo paketinin içindeoldugu halde ürünleriniz bize ulaşmadı diyorlar ki bazılarının iadesini yapmışlar sizin nasıl çözüldü nasıl çözüm alacağız yardımcı olur musunuz

Biz Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunduk bekliyoruz

Aynı durum bizde de var kaybımız 20 bin nasıl çözdünüz acaba

Nur

Ben de aynı sorunu yaşıyorum çözebilen varsa lütfen yolunu yazabilir mi🙏🏻 teşekkürler

Çiğdem

Çözebildinizmi acaba bende aynı durumu yaşıyorum şu anda

Berfin
Berfin

Merhaba aynı durumu yaşıyorum iade aldınız mı

Damla
Damla

Merhaba, bir gelişme var mı acaba aynı sorunu ben de yaşıyorum da 😞

Beyza

Instagram üzerinden nasıl iletişime geçtiniz?

Beyza

Merhaba iadeniz yapıldı mı şu an aynı şeyi yaşıyorum

Çiğdem

İadeniz oldu mu acaba bende aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözebilriz diye bakıyorum

Hayır henüz gelmedi

Rana sonuçtan hiç memnun değil

Rana
24 Ocak 01:16

Zara’nın İade Sürecindeki Cevapsızlık Ve 2.500 TL Geri Ödeme Sorunu

Semiha
10 Mart 13:31
zaranin-iade-surecindeki-cevapsizlik-ve-2500-tl-geri-odeme-sorunu-1.jpg
Sencer sonuçtan hiç memnun değil

Zara Mağazasında Koku Gerekçesiyle Haksız İade Reddi

Sencer