24 Eylül 2024 16:13

Doğum günüm için, 14 eylülde bir hediye kartı aldım. Dün kartımı kullanmak üzere mağazalarınızdan birine gittim fakat hediye kartının içinde barkodlu bir kartın olması gerektiğini söylediler ama böyle bir kart yoktu. Bana hediye veren kişiye sorduğumda, mağazadan nasıl aldıysa içini açmadan bana verdiğini söyledi. Hatta faturasını da gönderdi. Fakat mağazadaki arkadalar yardımcı olamayacaklarını belirttiler. Hediye kartının alındığı mağazayı aradım. Onlar da yardımcı olmadı. Müşteri hizmetlerini aradım onlardan da olumsuz yanıt aldım. Bu kart hiç konulmamış bile olabilir... Müşteri hizmetleri, bu kartın yapışkanlı olduğunu söylüyor. Yapışkanlı olan bir şey kolay kolay düşmez. Suçu hemen müşterinin üzerine atmak hiç hoş değil.

Bu barkod, satış yapılırken sistemde nasıl kayıtlı olmaz, faturası olan bir şeyin barkod numarası nasıl görünmez? Böyle bir durum yaşandığında müşterinin hakkını nasıl koruyorsunuz? Yıllardır alışveriş yaparım ama bu davranış hiç hoş olmadı!

25 Eylül 2024 11:36 (Şikayetten 19 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

Lütfiye sonuçtan çok memnun

Lütfiye
14 Nisan 2025 22:46
"Zaten ürünlerinde çalışanlarından kampanyalarından çok memnundum tek sorun müşteri hizmetlerine ulaşamıyordum onu da hallettiler. Teşekkürler..."
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

19 Mart 2024 12:10
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 00:06
Sırma sonuçtan hiç memnun değil

15 Mart 2024 12:01
Besti sonuçtan hiç memnun değil

22 Mayıs 2024 15:41

Yves Rocher Kategorileri