Aysel sonuçtan hiç memnun değil

Yves Rocher Boyalı Saçlar Şampuanı Saçlarımı Döktü

Yves Rocher Boyalı Saçlar Şampuanı Saçlarımı Döktü
13 Eylül 2023 23:09

Birkaç senedir markanın çeşitli şampuanlarını denedim sırf bitkisel diye saçıma en uygun olanını bulmaya çalıştım ve sonunda boyalı saçlar için olan şampuanı kullanmaya başladım. Kampanyalardan yararlanıp genelde stok yaparım, elimde olmasına rağmen yine stokladım ama yeni ambalaj olanını aldım, özellikle de sordum içerikte değişiklik var mı diye, Yok dediler. Elimdekiler bitince kullanmaya başladım ve sonuç çok kötü. Yarısına kadar geldim, artarak çoğaldı dökülme, ayrıca o kadar sert yapıyor ki krem kullanmadan asla saç açılmıyor ve elimde hala stoklarım var. Çok kızgınım, avuçlarca saçımı döktü, fotoğrafa dökülmeyi koydum, o banyodan sonraki ıslak hali bir o kadar da banyoda döküldü ve onun iki katı kadar da kuru saç topladım saçımdan. Bizler size ve doğal olmanıza güvenerek alışveriş yapıyoruz. Yeni ürün nasıl bu kadar kolay piyasaya konulabilir, kobay mıyız, ona göre mi hareket edeceksiniz? Çok kızgınım.

14 Eylül 2023 10:28 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Şikayetiniz hakkında, Müşteri Hizmetlerimiz tarafından sisteme kayıtlı e-posta adresinize bilgilendirme sağlanacaktır. Saygılarımızla, Yves Rocher Türkiye Müşteri Hizmetleri

Aysel
Aysel
19 Eylül 2023 22:51

Bana hala bir geri dönüş yapılmadı sanırım firma için bizim fikirlerimiz önemli değil

Yves Rocher Şampuan Saçlarımı Temizlemiyor Yağlı Bıraktı

21 Nisan 2024 13:36
Pinar sonuçtan hiç memnun değil

06 Nisan 2025 01:44

25 Mayıs 2024 17:14
Yves Rocher Şampuan Saç Kelliği Sorunu

Detoks Şampuan Hayal Kırıklığı Ve Dermatit Sorunu

02 Aralık 2024 20:36
İrem sonuçtan hiç memnun değil

21 Ekim 2024 11:16
Yves Rocher Kategorileri