Detoks Şampuan Hayal Kırıklığı Ve Dermatit Sorunu

02 Aralık 2024 20:36

Saçlarım bir anda çok hızlı yağlanmaya başladığı için Yves Rocher mağazasına gidip iyi gelebilecek bir şampuan sordum. Çok da yardımcı oldular, kampanyaya dahil ettiler, indirimli olacak diye ben de ablama da almaya karar verip iki adet detoks şampuan aldım. Şampuanı 3-4 kere denemek için zorladım ama olmuyor, daha yıkarken üstünü bir yağ filmi kaplamış gibi hissettiriyor. Her kullandığımda krem mi verdiler. Acaba diye kutunun üstüne baktım ama hayır yani şampuan aldığım ürün. Detoks şampuanın saçı arındırması gerekiyorken ve ben öneri üzerine almışken çok büyük hayal kırıklığına uğradım. Üstelik kafamda dermatit var ve ona da dokundu, kızarıklıklar oldu. Az kullandığım için iade veya değişim olacak mı diye aldığım yere sormaya gittim ama açıldığı için iade olmayacağını değişim de yapamayacaklarını söylediler. Ürünü denemeden memnun kalıp kalmayacağımı nereden bilebilirim anlayamıyorum. Bu düzeni gerçekten. İki şampuana 500₺ verdiğimle kaldım. Bir daha da asla alışveriş yapmam bu markadan.

03 Aralık 2024 11:27 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Yaşamış olduğunuz tecrübe nedeni ile üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Talebinize ilişkin en kısa sürede e-posta adresiniz üzerinden sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

03 Aralık 2024 11:27

Değerli Müşterimiz, Tarafınızla yapmış olduğumuz görüşme sonucunda talebinizi çözümledik. Memnuniyetinizin markamız için çok önemli olduğunu belirtmek isteriz. Geri bildiriminiz için teşekkür eder, iyi günler dileriz. Yves Rocher Türkiye Müşteri İletişim Merkezi

30 Aralık 2024 11:50

04 Ağustos 2025 15:45
yves-rocher-sampuan-sac-dokulmesi-ve-icerik-degisimi-magduriyeti-2.jpg
Namık sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 16:40
Şura sonuçtan hiç memnun değil

Aldığım Şampuan Saçlarımı Bozdu, İade Talebim Gerekçesiz Reddedildi

05 Ekim 2025 19:09
aldigim-sampuan-saclarimi-bozdu-iade-talebim-gerekcesiz-reddedildi-1.jpg
Ayça sonuçtan hiç memnun değil

17 Aralık 2023 13:08
Yves Rocher'in Basit Bir Konuda Yardımcı Olmaması