Bünyamin sonuçtan hiç memnun değil

Vodafone Satin Alınabilir Üst Limit Asildi Hatası

02 Haziran 2024 11:18

Vodafone yanımda ile Razer Gold veya A101 kod satın almak istiyorum limitimin olmasına rağmen üst limit aşıldı (0a19) hatası alıyorum. Her ay aynı sorunu yaşıyorum. Sorunumun giderilmesi için aradığımda ise oyalayıp duruyorlar. Vodafone yetkilileri en kısa sürede iletişime geçip sorunumu çözer misiniz

02 Haziran 2024 12:09 (Şikayetten 50 dakika sonra)
04 Haziran 2024 12:30

Halen iletişime geçilmedi ve sorunum çözülmedi

17 Haziran 2024 14:45

Degerli musterimiz, ilettiginiz sikayetinizin sonucu hakkinda bilgilendirmek icin sizi Vodafone Cozum Merkezinden aradik ancak ulasamadik. Gun icinde tekrar arama yapilacaktir. Cozum saglayabilmemiz icin aramayi cevaplamanizi rica ederiz.

17 Haziran 2024 16:01

17 Haziran 2024 17:02

Kesin çözüm Sistemde masterpassa kayıtlı kart olduğundan dolayı bu hatayı veriyor. Masterpassa kayıtlı kartlarımızı silince düzeliyor. Hepsi yanımda müşteri temsilcisi Rabia hanım sorunumu çözdü adım adım ilerleterek. Daha önceki temsilciler ne yazık ki hep yanlış bilgiler vererek mağdur etti beni. Öncelikle Google'a Masterpass Türkiye yazıp girişe tıklayın. Ardından şifremi unuttum deyin. Sonra en altta tıklayın yazan yere tıklayıp telefon numaranızı girin gelen kodu girince kayıtlı kartlar çıkacak. Sonra hesabımı sil diyoruz. Daha sonra Vodafone yanımda kısmına girin. Her şey yanımda ya girin. Sağ üstte profilim yazan yere tıklayın. Sonra kayıtlı kartlarıma tıklayın. Masterpass kartınız bulunamadı demesi lazım. (Eğer halen kayıtlı Masterpass kartınız var diyorsa başka numaranıza ait masterkartlarıda kontrol edin.) Yeni kart ekleye tıklayın ve kredi ya da banka kartınızı ekleyin. Kartınız başarıyla eklendikten sonra uygulamadan çıkıp tekrar her şey yanımda ya girip ürünü almaya çalışın. Düzelecektir.

Vodafone Satın Alınabilir Üst Limit Aşıldı (06a19)

Furkan
01 Mayıs 2024 11:06
Vodafone Satın Alınabilir Üst Limit Aşıldı (06a19)
Burhan sonuçtan memnun değil

Burhan