Kamuran sonuçtan çok memnun

Vestel Onarımını Yapılamayan Çamaşır Makinesi

06 Haziran 2024 11:40
Kamuran'ın Teşekkür Mesajı
“Uzun uğraşı neticesinde sorunum çözüldü emeği geçenlere teşekkür ederim.”

Onca makine sıkmaya başlayınca yürüyordu, gelerek birkaç kez baktılar. Daha sonra kapak açılmamaya başladı. Bunun için birkaç kez geldiler. Son gelişlerinde kart arızalı dediler. Sipariş veriyoruz dediler. Bir hafta sonra geldiler, yani dün kartı değiştirdiler. Bir defa çamaşır yıkadık, ikinci yıkamada 'end' arızası verip kapak açılmıyor. Kısacası bu ayıplı ürün başıma bela oldu, ne yapacağımı bilmiyorum. Sinirlerim yıprandı, arızaları da giderilmiyor. Sadece giderildi sanıyorlar ama maalesef zaten bu durumlar süregeldiği için garantisini 4 yıl uzattım. Şimdi tekrar arıza yazdıracağım, yine bir hafta bekleyeceğim, yine gelecekler ve gidecekler. Benim de ömrüm böyle geçecek galiba. Başka ne yazayım size, öfkemi kontrol etmeye çalışıyorum. İki kez e-posta attım, herhangi bir şey olmadı, olacağı da yoktur.

07 Haziran 2024 13:55 (Şikayetten 1 gün sonra)
04 Temmuz 2024 15:35

Uzun uğraşı neticesinde sorunum çözüldü emeği geçenlere teşekkür ederim.

Damla
Damla

Hiç uğraşmayın garanti ile falan ona harcanan paraya biraz eklenip yenisi alınır. Benimde başıma geldi. 15 günlük makinenin kazan değişti, ana kart değişti, evden götürüldü geri geldi lastik bozuldu, yürümeye başladı baktım baş edemeyeceğim çöpün kenarına indirdik yerli malı yurdun malı denilerek benimde param çöpe gitti.

Kamuran

Haklısınız... Biliyorsunuz bu yıl emekliler yılı ilan edildi bu nedenle belki çöpe bırakır yenisini alırım dedim ama maalesef emekli memur olduğumdan dolayı bunu gerçekleştiremedim. Servis tekrar baktı şeytanın kulağına kurşun şu anda çalışıyor. Böyle devamı ederse sorun yok.

Sinan sonuçtan çok memnun

Sinan