Mesut sonuçtan hiç memnun değil

Vestel Bzp-l2302 W Buzdolabı

26 Haziran 2023 05:12

Vestel bzp-l2302 w buzdolabı var alt kapak conta değişmiyormuş servis bana conta sattı contada da elimde kaldı conta kapakla değişiyormuş piyasada kapak yok Vestel o model kapak yok diyor başından savıyor. Kimse destekte olmuyor. Mağduruz yeni buzdolabı alacak durumumuzda yok yardımcı olun lütfen.

11 Temmuz 2023 21:25

Bzp-l2302 w Buzdolabı conta yırtıldı 4 senesinde hem de, conta değişmiyor presliymiş, kapakla komple değişmesi gerekmiş Vestel'de kapak yok üretilmiyor, anlayacağınız koca buzdolabını conta yılrtıldıgı için atacagız. Almayın aldırmayın Vestel'i biz yandık siz yanmayın üç kuruş fazla verin ama almayın

Ek
26 Haziran 2023 09:39 (Şikayetten 4 saat sonra)

26 Haziran 2023 17:40

Çözüm istiyorum lütfen garantisi bitti bir yıl sonra alt conta yırtıldı parçası yok üretilmiyor deniliyor

09 Temmuz 2023 22:16

Conta degişmesigi kapakta olmadığı için koca buzdolabı çöp oldu resmen, Vestel almayın aldırmayın lütfen hurdacı bile Vestel hurdası para etmiyor dedi siz düşünün.

Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Bilal
02 Haziran 2023 21:26
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

Orhan
04 Eylül 2024 18:37
Vestel Buzdolabı Alt Kapı Contası
Vestel Buzdolabı Alt Kapı Contası
Ali sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 13:18

Cemil