TurkNet Kablo Değişim Hizmeti Kalitesizliği

26 Temmuz 2024 15:27

Merhaba, mayıs sonu/haziran başından beridir internetimle ilgili sorun yaşıyorum. Destek talebi oluşturdum, ekiplerin sahadan binaya kadar olan kısımların kontrol yapacağını ve bu sürecin 36 saat süreceği bilgisi verildi. Yapılan kontroller sonrası ekiplerin bir sorun bulamadığı, sorunun binadan daireye uzanan internet kablosunda olduğu iletildi ve aynı cevapla 300 TL servis bedeli ve metre başına 35 TL gibi bir fiyattan kablonun sizin ekipler tarafından değiştirilebileceği bilgisi verildi.
Önlendirmelerini talep ettim. 20-21 yaşlarında bir çalışan kablo değiştirmek için geldi. Kendisine kabloyu takmadan 2 defa bu kablonun çok ince olduğunu, kolay hasar alabileceğini ilettim. Bir sorun olmayacağını, gayet iyi şekilde internetimi kullanabileceğimi iletti. Bu işlem 4 haziranda gerçekleştirildi. Arkadaş gittikten sonra bağlantımdaki sorunlar devam ettiği için tekrar yardım talep ettim 5 haziranda tekrardan bir ekip çalışanınız geldi ve verdiği bilgi şu şekildeydi. Kablo kötü, şu anda hasar almış o yüzden bağlantınızda sorun yaşanıyor. 1 günlük kablo için bunu dedi. Kendisi sonrasında interneti düzgün kullanabilmem için kabloyu belli bir miktar keserek tekrar modeme bağladı. O işlemden sonra ben bu kablonun tekrar sorun çıkartabileceğini bildiğimden destek kaydı oluşturdum fakat dikkate alınmadı. Sorun olmadığı uzatmadım fakat şimdi tekrar 3 gündür sürekli gün içerisinde internetim kopuyor ve internet hızımın 70-75 olması gerekirken 50-55 olarak alıyorum. Home office çalışıyorum ve bu işimi etkiliyor. Kopma görüntüleyemiyoruz bilgisi veriliyor fakat gün içerisinde en az 3-4 sefer kopma sorunu yaşıyorum. Kendi ekip arkadaşları tarafından da onaylanan ki kim görse kablonun hasar almaya çok müsait olduğunu ilettiği bu kablonun sağlam ve kalın bir kablo ile ücretsiz değişimini talep ediyorum.

Efekan sonuçtan hiç memnun değil

Efekan
28 Aralık 2023 17:10

Büşra
08 Aralık 2023 19:35

Yiğit
16 Ekim 2023 15:02

04 Aralık 2023 19:58
TurkNet'in Ücretli Desteği
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Ömer
13 Ekim 2023 13:37