Turgay sonuçtan hiç memnun değil

TurkNet İzinsiz Bağlantı Alıcısını Kurma

Turgay
27 Ağustos 2023 23:15
profile profile profile

Yorumlar (9)

Ahmet
Ahmet

Bağcılar/İstanbul'da bizim binaya da sizinkinin aynısı bir kutu koymuşlar. Üstüne de dikkat çekecek şekilde "Bu binada 1000 Mbps hızında internet var! " diye yazmışlar. İnceledim binadan kimseye bağlantı falan yapmamışlar. Hele hele kendi hatları bile kutuya bağlanmamış. Kimden izin alırlar da dilberim seramikleri delerek binaya bu kutuyu takarlar da boşu boşuna görüntü kirliliği oluştururlar bilinmez. Saygısızlığın, terbiyesizliğin dik alası. Merak edip firmayı aradım. Korkunç iletişim sorunları var. Email bile gönderilemiyor. 2 defa email gönderdim, ikisi de geri döndü. Bağcılar'da irtibat büroları falan da yokmuş, Sadece Maltepe'de varmış. Bu da ne biçim firmaymış ki iletişimleri yok. Oğlum güya kutuda yazdığı hızına aldanıp en iyisi bu baba deyip abonelilik yaptırmak istedi. Hatta girişimlerde bulundu. Şikayetleri okudum, Kendisini ikaz ettim, bulaşmadıım, bulaşmam da. Ulaşamadığım firma ile işim olmaz.

TurkNet İzinsiz Bağlantı Alıcısını Kurma
Ali
Ali

Odamın içine çeksinler. O altyapı büyük Nimet

Nurhak
Nurhak

Ne dertler var allahım bana da nasip et sdkalşdjlsşldk

1000mbps internet altyapısı gelmiş adam şikayet yazmış kfldögpelgldövlwöc

Muhammed

Ozan, benim ne anlatmak istediğimi anladın mı?

Eray
Eray

Turgay senin psikolojik sorunların var he Ülkede bu kadar sorun varken altyapına simetrik 1000e 1000 altyapı gelmiş hala ağlıyorsun.

Berke
Berke

İstemiyorsanız buradan alın bize verin gerçekten anında geçiş sağlarım. Mustafa Kemal Paşa Mahallesi/Arnavutköy/İstanbul

Ümitcan
Ümitcan

Millet bunu bekliyor, bu da şikayet olsun diye şikayet yazmış boş şikayet. Bina yapılırken var olan altyapıyı sana sormadılar koparıp atabilirsin.

Tolga
Tolga

Senin evinden alıp bizim eve kurabilirler hocam :)

Kalıcı Fiber İnternet Kesintileri Ve Çözüm Talebi

14 Mayıs 17:52
kalici-fiber-internet-kesintileri-ve-cozum-talebi-1.jpg

TürkNet'te Sürekli İnternet Kesintileri Ve Haksız Faturalar

Uğur
06 Ocak 14:52
turknette-surekli-internet-kesintileri-ve-haksiz-faturalar-1.jpg
Hazal sonuçtan hiç memnun değil

Hazal
22 Ekim 2025 11:56