Emir sonuçtan memnun

TurkNet İnternet Hızı ve Müşteri Hizmetlerinin Kalitesizliği

27 Ekim 2023 22:42
Emir'in Teşekkür Mesajı
“Çözüm bugün itibariyle gerçekleşti her ne kadar uzamış olsa da sonuç olarak sorunum çözüldü. TurkNet'e teşekkürlerimi iletiyorum.”

Eski sağlayıcımın hizmetinden memnun olmadığım için TurkNet'e geçtim ve 75 Mbps'lik sözleşmesiz bir paket aldım. İlk 4 ay boyunca 20 Mbps'nin altında hız alıyordum ve bu benim işimi görüyordu. Ancak yaklaşık 1 aydır 1 Mbps bile alamıyorum. TurkNet müşteri hizmetlerine defalarca yazdım ve altyapı sorunu olduğunu ve ilgilendiklerini söylediler, ancak neredeyse 1 aydır 5 kişilik bir ailenin toplam mobil internet faturası 1000 TL'ye ulaştı çünkü internetimizi kullanamıyoruz ve kendi internetimizi kullanmak zorunda kalıyoruz. Bu yüzden sürekli ek paketler almak zorunda kalıyoruz. Ayrıca bu ay TurkNet'ten bize 300 TL fatura geldi. Kullanamadığım bir internetin faturasını neden ödeyeyim? Şu anda TurkNet'ten kesinlikle memnun değilim. Ne ben ne de ailem işlerimizi yapabiliyoruz. Sorunum bir an önce çözülmezse gerekli işlemleri yapacağımı belirtmek isterim. Bu hizmet için para ödüyorum ve verdiğim paranın karşılığını alamıyorum.

turknet-internet-hizi-ve-musteri-hizmetlerinin-kalitesizligi-4.jpg
turknet-internet-hizi-ve-musteri-hizmetlerinin-kalitesizligi-3.jpg
turknet-internet-hizi-ve-musteri-hizmetlerinin-kalitesizligi-2.jpg
30 Ekim 2023 22:54
TurkNet İnternet Hızı ve Müşteri Hizmetlerinin Kalitesizliği

Sorunum bugün itibariyle çözülmüş bulunuyor. Çözüm süreci çok uzadı lakin sonuca ulaştı. TurkNet'e teşekkürlerimi iletiyor ve sorunumun çözüldüğünü bildiriyorum. Teşekkürler.

30 Ekim 2023 22:56

Çiğdem
04 Haziran 2024 20:17
Serdar sonuçtan hiç memnun değil

Serdar
06 Aralık 2024 19:00

Bülent
23 Eylül 2024 20:13
TurkNet Büyük Pişmanlık 50Mbps 12 Upload Yerine 13Mbps 0.70 Upload
Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Mayıs 2025 23:42

Burak