Turkcell Superbox Bağlantı Problemi

24 Mayıs 2024 16:07
23 Mayıs 2024 18:16

Superbox ta 1,5 aydır doğru dürüst internet bağlantısı olmuyor boşu boşuna fatura ödüyorum müşteri hizmetleri sözde sorun çözüldü dedi ama daha 20 dakika önce görüşmüştük yani değişen hiçbir şey olmadı modemi değiştirin dedim arızalı görünmüyor dedi istiyorsanız ücretli değiştirrbilirsiniz dedi 3000 e kadar masraf çıkabilirmiş, bu kadar saçmalık olabilir mi yani para koyacağım ama garanti vermiyor sorunun giderileceğine dair. Baz istasyonumda sorun yokmuş bu modem neden öyle çalışmıyor CİMER'e şikayet edeceğim ve sözleşmeyi geri ödemesiz feshetmek istiyorum. Yasal hakkım ne ise hepsine başvuracağım o kadar kötü bir ağ olamaz. Ben 30 senelik Turkcelliyim maalesef deprem bölgesindeyiz ne depremde çalıştı şebekeler ne de şu an çalışmıyor siz nasıl bir firmasınız şebekesi bu kadar kötü olamaz Turkcell'in

24 Mayıs 2024 16:08 (Şikayetten 1 dakika sonra)

24 Mayıs 2024 16:40
29 Mayıs 2024 21:37

Peki bu bağlantı problemi neden kaynaklanıyor? Sözde 4.5 GB, 2GB bile çekmiyor. Gelsin teknik servisiniz modemi yerinde olcsun. Merkezi bir konumdayız ve baz istasyonlarınız o kadar yetersiz esim Türk Telekom'a geçti benim adıma olan bütün hatlarla beraber başka bir operatöre geçeceğiz, ayrıca bulunduğumuz bölgedeki coğu insan şebekenizden çıkıp daha güçlü bir operatöre geçiyor. Sorunu çözeceğinize reklamınızı yapıyorsunuz Yazıklar olsun sizin gibi operatöre

Yahya sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell İzinsiz Aktive Edilen Superbox Hattı ve Usulsüz Fatura İptali Talebi

11 Nisan 20:03

Superbox Hesabıma Giriş Yapamıyorum, Sorunum Çözülmüyor

06 Ağustos 2025 13:23
superbox-hesabima-giris-yapamiyorum-sorunum-cozulmuyor-1.jpg
Veli sonuçtan hiç memnun değil

12 Mayıs 2025 23:26
Evde Turkcell Ve Superbox İle Çekim Gücü Sorunları Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Derensima
27 Nisan 2025 16:38
Dilan sonuçtan hiç memnun değil

Superbox İnternet Hattı Açılmadı, Ödeme Sözümüz Göz Ardı Edildi

03 Mart 16:31