Nefes sonuçtan hiç memnun değil

Turkcell İnternet Hız Problemi

27 Eylül 2023 20:33

Merhaba Turkcell Superonline fiber internet kullanıcısıyım ve 100 Mbps paketi kullanıyorum yalnız ciddi anlamda internet hiz problemi yaşıyorum. Çağrı merkezine arıza kaydı oluşturdum gelip kendi cihazlarından ölçüm yapıp hiçbir sıkıntı yok her şey normal denildi. Bende 2 farklı kendi cihazımdan ölçüm yapıp gösterdim bak ben bu hızı alıyorum dediğim de cihazdan kaynaklı denildi. Bayi çalışanlarından modem kaynaklı olabileceği ve değişiklik yapılır denildi ama yapılmadı. Sorunum halen devam ediyorum. Eğer sorunum giderilmezse Genel Mudur M**** E**** beye ve Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım. Geri dönüş bekliyorum.

15 Kasım 2023 12:27

Merhaba Turkcell Superonline fiber internet kullanıcısıyım ve 100 Mbps paketi kullanıyorum yalnız ciddi anlamda internet hiz problemi yaşıyorum. Çağrı merkezine arıza kaydı oluşturdum gelip kendi cihazlarından ölçüm yapıp hiçbir sıkıntı yok her şey normal denildi. Bende 2 farklı kendi cihazımdan ölçüm yapıp gösterdim bak ben bu hızı alıyorum dediğim de cihazdan kaynaklı denildi. Bayi çalışanlarından modem kaynaklı olabileceği ve değişiklik yapılır denildi ama yapılmadı. Sorunum halen devam ediyorum. Eğer sorunum giderilmezse Genel Mudur m**** e**** beye ve Tüketici Hakem Heyeti'ne taşıyacağım. Geri dönüş bekliyorum.

27 Eylül 2023 20:35 (Şikayetten 2 dakika sonra)

28 Eylül 2023 11:56
Nefes
05 Ekim 2023 08:27

Merhaba sorunum devam etmektedir giderilmedi ilgilenirseniz sevinirim

15 Kasım 2023 15:49
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
14 Haziran 2024 12:55
Turkcell Superonline Fiber İnternet Hız Problemi
Mehmetcan sonuçtan memnun

Mehmetcan
01 Mayıs 2024 17:22

Sürekli Kopan Ve Yavaşlayan İnternet İçin Çözüm Ve Ücretsiz Teknik Destek Talebi

27 Eylül 23:51
surekli-kopan-ve-yavaslayan-internet-icin-cozum-ve-ucretsiz-teknik-destek-talebi-1.jpg
Superonline Kategorileri