Seda sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2024 19:17

Apple Macbook Air m2 satın aldım. Satıcısı Trendyol. Macbook un ekranını ilk kaldırdığımda açılması gerekirken açılmadı. Ancak adaptörüne taktığımda çalıştı. Pil dolmuyor, Fişi çektiğimde kapanıyor. Pil için servis uyarısı verdi. "Pil şarj olmuyor. Servis önerilir" uyarısı vardı. Bu nedenle daha hiç kullanmadan servise verdim. En az 10 gün denildi. Yeni cihazda bu nasıl olabilir? Ayrıca günlerce bilgisayarsız kaldığım için işlerim aksıyor

27 Aralık 2024 14:17

Trendyol'dan, satıcı Trendyol olarak Apple Macbook satın aldım 12 aralıkta. Ürün ertesi gün bana teslim edildi. Ürün pil ömrü sıfır ve servis uyarısıyla açıldı. Güç adaptörüne takılı olmadan çalışmıyor. Trendyol ile görüştüğümde ürünü yetkili Apple servise götürüp rapor almam taktirinde değişim veya iade yapacaklarını belirttiler. 14 aralıkta servise verdim 18 aralıkta servisten raporla beraber teslim aldım ve Trendyol'a geri gönderdim. Ancak Trendyol 23 aralıkta iadeyi reddetti, reddetme sebebi ise ürünün tekrar kullanıma uygun olmaması. Çünkü sıfırlanarak gönderilmesini istiyorlar. Neden acaba? Yeniden birine satmak için mi? Üründe birkaç sene önceki sürüm olduğu için sıfırlayamamıştım. 15.5 güncel sürüm yerine 12.3 sürümü yüklüydü. Ürünü bana sıfırlamak üzerine geri gönderdiler. Ancak ben ilk teslimat adresinde olmayacağımı şehir değiştirdiğimi belirttim, “şu an değil kargo yola çıktığında değiştirebiliriz teslim adresini” dediler. Sürekli müşteri temsilcileriyle iletişime geçmeme rağmen kargo yola çıkınca kargo adresini değiştiremeyeceklerini belirttiler. Ve ben İzmir'de olmama rağmen ürün ısrarla Ankara'da dağıtıma çıkarıldı. Trendyol Aras Kargo'yu arayın diyor, Aras Kargo ise Trendyol'un adres değişiklik talebinde bulunması gerektiğini söylüyor. Ben 15 gündür bilgisayarsızım, işlerimi yürütemiyorum ve arızalı ürün gönderilmesine rağmen daha da mağdur ediliyorum. Muhatap kimse de bulamıyorum

Ayrıca Trendyol! Süreçleri uzattığı için 15 günlük süreyi doldurduğumu söyleyip umarım iade ve değişim için de işi yokuşa sürmezsiniz. Çok pişmanım bu alışveriş için

Müşteri hizmetleri, işleyiş, kalite gerçekten iyi değil Trendyol'da. Üstelik Trendyol'un kendisinden aldım.

Amazon ve Hepsiburada’ dan defalarca elektronik ürün aldım. Gerçekten müşteri memnuniyetini çok önemsiyor ve çözüm sunuyorlar.

Trendyol'dan kesinlikle elektronik ürün alınmaz. Yetkililerin yaşadığım mağduriyet için destek olmasını rica ediyorum.

Seda
Seda
16 Aralık 2024 08:28

Ayrıca Trendyol'dan, satıcı Trendyol olarak yeni aldığım sıfır ürün garanti kapsamı dışında görünüyor. Bu nasıl olabilir? 2. El ürün mü satıldı?

25 Kasım 2024 10:46
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Aralık 2024 10:55
Macbook Air M1 Batarya Sorunu Ve İade Süreci
Macbook Air M1 Batarya Sorunu Ve İade Süreci
Lara sonuçtan hiç memnun değil

26 Kasım 2024 15:56
Trendyol'dan Aldığım Macbook Air Şarj Olmuyor Ve Değişim Yapılmıyor
Trendyol'dan Aldığım Macbook Air Şarj Olmuyor Ve Değişim Yapılmıyor
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

19 Kasım 2024 17:57
Trendyol'dan Gelen Arızalı Macbook Ve Müşteri Mağduriyeti
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
16 Kasım 2024 00:49