Sinan sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 22:10

Trendyol'dan Samsung marka elektrik süpürgesi satın aldım, anneme hediye olarak. Satın aldığım ürün 3 gün içinde kargoya verilecek, 7. günde de teslim edilecek diye gösteriyordu. Ancak 25 gündür kargoya verilmedi. Satıcıya ürünü aldığım gün mesaj attım, Kurban Bayramı'na yetişir mi diye sordum. Devamında 3-4 kere daha yazdım fakat hiçbirine dönüş olmadı. Müşteri hizmetleri ile 2 defa görüştüm, satıcıyla iletişim kuramıyoruz, kusura bakmayın diyorlar. Satıcının 30 gün bekletme hakkı varmış. Böyle bir uygulama olabilir mi? Herkes Trendyol'dan satıcı hesabı açsın, müşterilerin parasını 30 gün işletsin, sonra tedarik edemedik, iptal edelim desinler. Yıllardır internetten alışveriş yaparım, çok daha amatör site ve platformlardan alışveriş yaparken bile bu kadar problem yaşamadım. Kesinlikle Trendyol'dan son alışverişim oldu.

08 Temmuz 2024 15:16

Bugün 8 Temmuz 2024, siparişimin üzerinden 1 ay 1 hafta geçti değişen hiçbir durum yok. Satıcıya ulaşamıyorum, Trendyol'dan sonuç alamıyorum.

11 Temmuz 2024 13:45

2 gün önce siparişi iptal ettim kredi kartımın ekstresi etkilenmesin diye çünkü 2 aydır parasını ödediğim ürün elime ulaşmıyor çünkü. Buradaki şikayetimde dahi neredeyse 20 gün olacak herhangi bir dönüş sağlanmadı. Uzun yıllardır sıklıkla alışveriş yaptığım Trendyol gerçekten hüsrana uğrattı. Teşekkür Trendyol

Meral sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 00:10
Trendyol Ürün Göndermeme Mağduriyeti
Trendyol Ürün Göndermeme Mağduriyeti
Hakan sonuçtan hiç memnun değil

06 Mayıs 2025 10:03

08 Ocak 2025 23:54
Arif sonuçtan hiç memnun değil

12 Şubat 2024 20:10
Trendyol Ve Fırsatlar Alemi E-Ticaret Mağazası Kurumsal Fatura Sorunu
Trendyol Ve Fırsatlar Alemi E-Ticaret Mağazası Kurumsal Fatura Sorunu
Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
30 Nisan 2025 02:45