Bulut sonuçtan çok memnun

Trendyol Sigorta Mağduriyeti Ve Çözüm Arayışım

05 Mayıs 2024 21:24
Bulut'un Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü teşekkür ederim.”

07.09.2023 tarihinde Trendyol sitesinden 37.500 TL'ye Samsung s23 Plus marka model cep telefonu satın aldım. Her ihtimale karşı Trendyol güvence paketi kapsamında 42786630 poliçe numarasıyla sigorta yaptırdım. 03.04.2024 tarihinde cep telefonum, toplu taşıma aracında cebimden çalındı. Olayla ilgili karakola başvurarak polis tutanağı tutturttum ve BTK'ya da ihbarda bulundum. Trendyol güvence paketi sağlayıcısı Axa Sigorta'ya durumu bildirdim ve talep edilen belgeleri kargoyla gönderdim.
Bir hafta sonra WhatsApp üzerinden sigorta şirketinden bir numara, son sinyal durum belgesini talep etti. GSM operatörüm, bu belgeyi sadece son bir haftalık süre için verebileceklerini, daha öncesine ait kayıtları veremeyeceklerini bildirdi. Sigorta şirketinin bu belgeyi ilk etapta talep etmemesi ve bir hafta sonra istemesi nedeniyle, belgeyi temin etmem mümkün olmadı. Görgü tanığı olmadan ve bu belge eksikliği gerekçe gösterilerek ödeme talebim reddedildi. Trendyol ve Axa Sigorta'nın, hırsızlık vakalarında ödeme yapmama eğiliminde olduklarını ve poliçede belirtilen koşulların uygulanmadığını düşünüyorum. Avukatımla görüşerek hukuki yollarla haklarımı arayacağım ve yaşadığım bu durumu her platformda paylaşacağım.

Bulut
17 Mayıs 2024 18:59

Sorunum çözüldü teşekkür ederim.

Sigorta Kapsamında Olmayan Ekran Onarımı Mağduriyeti

Yusuf
21 Eylül 2023 18:25

Ergün
03 Ekim 2024 09:28
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 11:05
haksiz-iade-reddi-ve-magduriyetim-giderilsin-3.jpg
haksiz-iade-reddi-ve-magduriyetim-giderilsin-1.jpg
Turgay sonuçtan hiç memnun değil

Turgay
22 Ağustos 2023 14:23