Timuçin
06 Haziran 2024 20:52

(Trendyol keşke satıcısına da müşterileri kadar değer verse... ) Bir önceki şikayet konusu olup Trendyol'da ki tüm satıcıların yakındığı başlıca konudur.
Kendime ait bir kozmetik firmam bulunmakta. Bu firma üzerinden fatura silsilesi bahane edilerek 4. 5. Hatta 6 ve 7. Kişilere uzanan silsilelere rağmen ürünleri tüm evraklarımın yüklenip onaylanması sonrasında bile kaldırtabilmek mümkün olmadı. Trendyol tarafından yapılan dönüşler zaten çok kötü bilgisiz ve ilgisiz elemanlarla dolu bir kurum.
Ürün benim ürünüm fotoğrafı benim fotoğrafım ancak adam yeni bir marka girer gibi firmamdaki (w) harfini (v) olarak değiştirip ürün yükleyebiliyor. Ancak 3. Deneme sonrası kaldırabiliyorum. Kısa ve net Trendyol bünyesinde ürünlerimin satılmasını istemiyorum bu kadar. Bir yetkili olsun dönüş yapsın artık O*** bey dahil olmak üzere tüm kadroyu CC ye ekleyip mail göndermeme ramak kaldı!

İkinci problem şudur ki 16-17 ay önce fatura kesip mal sattığım firmaya tüm ürünleri satılana kadar yani stokları eriyene kadar satma hakkı veriyorlar. Örnek olarak düşünelim ben bir firmaya 10.000 ürün verdim ve bu firma toptancı olarak dağıttı bu ürünleri (satış hacmi olarak buna müsait) sattı. Ancak Trendyol incelerken karşı tarafın satış faturalarına bakmadığı için bana ilettikleri kısımda fatura miktarınca satış yapana kadar kaldırma işlemi olmayacakmış. Çünkü bu firmanın miktar olarak verdiği kısmın Trendyol'da satılması mümkünmüş. Fakat gayet emin söylüyorum daha 2. Ayda stok kalemi tükendi ancak elindeki ürünler başka toptancılardan topladığı ürünler ve kendisine kesilen en yakın fatura 8 aylık ve toplam 24 kalem üründen sadece 2 tanesi için geçerli.

Görsele fotoğraf ekliyorum mesela ürünler birebir aynı olmasına rağmen bir harf değiştirip yükleme yapabiliyorlar. Yine Trendyol yine şikayet şeklinde ilerlemeye devam kendi sahibi olduğumuz ürünleri yönetmeye dair hakkımızı korumayan saygıdeğer işletmeden bir de buradan yanıt bekleyelim bakalım.

Sağlam sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'da Satıcılara Resmen Satış Yapmayın, Kapatın Gidin Diyorlar!

Sağlam
28 Ekim 2024 08:33

18 Aralık 2023 13:20
Kozmis sonuçtan memnun

Kozmis
18 Şubat 2024 17:55

Ece
15 Şubat 2024 14:55
Abdurrahman sonuçtan hiç memnun değil

Abdurrahman
01 Ağustos 2024 10:30