Nursen sonucu yetersiz buldu

Trendyol Para İadesi Yapmıyor

Nursen
18 Eylül 2024 13:17

07.09/2024 tarihinde Trendyol uygulaması üzerinden 9470077039 sipariş numarası ile Mavi den alıp, aynı kargoda 12/09/2024 te iade ettiğim bir ürünün iadesi gelirken, diğer ürünün iadesi gelmedi. Söylediklerine göre kargom ulaşmamış. Aynı kargo paketi içerisinde iade ettiğim ürünlerden birinin ulaşıp, diğerinin ulaşmaması çok tuhaf. İade kısmından baktığımda ise her iki ürününde depoya teslim edildiği bilgisi yer almaktadır. Konu ile ilgili ne yapmam gerektiğini sorduğumda ise "ürünleri kargo yaparken video görüntüsü var mıdır? " sorusuyla karşılaşıyorum. Hangimiz iade yaparken video çekiyoruz ki? "Sizin ürünleri açarken kaydınız var mı? " diye sorduğumda ise bana KVKK'na göre bunu paylaşamayacakları. Siz bunu paylaşmazken benden neden böyle bir talebiniz oluyor? Bunu da anlamış değilim. Umarım sorunu en kısa sürede çözerler.

Gülsüm
02 Ocak 2024 10:18
Trendyol Siparişim Kargoya Verilmedi
Trendyol Siparişim Kargoya Verilmedi
Mustafa sonuçtan memnun

29 Kasım 2024 15:33
"İşlemler biraz uzun sürdüğünden dolayı 4 yıldız verdim. Müşteri temsilci arayan arkadaş ilgiliydi, kibardı. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Umarım süreç biraz daha kolay hale getirilir. Çok teşekkür ediyorum. İşlem Şikayetvar üzerinden çözüm sağlanmadı. Trendyol dan kendim sorunu hallettim."
Muradiye sonuçtan hiç memnun değil

Muradiye
23 Şubat 2025 14:48
Trendyol'da İade Sürecinde Yaşanan Gecikme Ve Çözüm Eksikliği
Sadullah sonuçtan hiç memnun değil

Sadullah
08 Ağustos 2023 14:26