27 Ağustos 2023 13:3711.505

Trendyol lucky Mall diye bir telegram grup altında beğeni yapıp ücret kazanıyorduk depozito çıkartıp haksız para teklif ettiler. İtiraz edince paramı iade etmediler. Şimdi de parayı iptal ile tehdit ediyorlar. Şikayet ediyorum. Böyle insanlara fırsat vermeyin.

Yorumlar(20)

2 Ekim 2023 19:38

Bugün buna benzer mesaj bana da geldi gereken yerlere şikayet ettim.

17 Eylül 2023 17:37

Maalesef ki benim başıma geldi. Gerekli yerlere şikayette bulundum umarım dönüşü olur.

14 Eylül 2023 10:22

S. A Serhat kardeşim tam ne istediler bunlar senden önce hesabına paraya yatırıp sonra senden para mi istediler cevap verirsen sevinirim

12 Eylül 2023 00:21

Şikayette bulundunuz mu peki en son adama sövdüm ölüm tehdidi aldım 😅

10 Eylül 2023 22:17

Merhaba, yaşadığınız sorun tam olarak neydi acaba? Bana da bugün geldi ve iki sefer 50 TL yatırdılar Yaşadığınız sorunu acilayici olarak yazabilir misiniz lütfen Geçmiş olsun Teşekkürler

6 Eylül 2023 17:12

Merhaba, bana da benzer bir mesaj geldi, siz ne sorun yaşadınız, para mi istediler sizden, iade edin dediğiniz şey verdiğiniz bir para mi? Tam olarak ne oldu? Ne kadar süre ürün beğendiniz, sistemleri nasıl işliyor, önce beğeni yaptırıp para verip sonra sizden para mi istiyorlar, yazabilir misiniz?

2 Eylül 2023 00:08

Bana da cevap verir misiniz rica etsem... Kaç gün çalıştınız onlarla. Ve sonrasında neler oldu

1 Eylül 2023 23:46

Merhaba serhat bey... Kaç gün onlarla çalıştınız? Ve sonunda paranızı kurtarabildiniz mi?

1 Eylül 2023 23:39

Merhaba serhat bey... Kaç gün onlarla çalıştınız. Sonunda paranızı kurtarabildiniz mi?

30 Ağustos 2023 21:08

Merhaba rica etsem numarayı atar mısınız buraya?

Trendyol Adını Kullanan Yanıltıcı Telegram Faaliyeti Hakkında Uyarı

25 Şubat 2025 17:28483

Merhaba Trendyol, sizin adınızı kullanarak Telegram hesaplarından gönderi izleme karşılığında para kazanma vaadiyle para...

Güvenlik Endişeleri Ve Yanıltıcı Kazanç Vaadiyle İlgili Şikayet

24 Şubat 2025 09:473.572

Trendyol ve Telegram üzerinden beğeni yapacaksınız dediler. Bilgilerimi aldılar, güvenli gelmedi bana ve sayfadan ayrıld...

Kişisel Bilgilerim İzinsiz Kullanıldı: Sorumluluk Kabul Etmiyorum, Resmi Şikayetçiyim

8 Mayıs 2025 21:073.593

Trendyol, telegram aracılığıyla 'görev yap kazan' üzerinden bana 08.05.2025 günü ulaştı. Telegram kanalında gruba katıla...

Tümünü Gör
Trendyol Piranha Plak Çalar Mağduriyeti

Trendyol PiranhaPlak Çalar Mağduriyeti

Seldanur
Trendyol Durmadan Beni Arıyor Arıyor Gibi Yapıp Kapatıyor

Trendyol DurmadanBeni Arıyor Arıyor Gibi Yapıp Kapatıyor

Leyla
Trendyol / Ayıplı Ve Eksik Ürün Gönderimi – İade Reddi Ve Mağduriyet!

Trendyol / AyıplıVe Eksik Ürün Gönderimi – İade Reddi Ve Mağduriyet!

Burhan
Trendyol Ve Media Markt Ayıplı Ürün İadesini Almıyor!

Trendyol Ve MediaMarkt Ayıplı Ürün İadesini Almıyor!

Gökhan
Trendyol Pişmanlığın Sonu

TrendyolPişmanlığın Sonu

Gökhan
Trendyol Ve Bemaak Satıcısı Arızalı Ürünü İade Almıyor!

Trendyol VeBemaak Satıcısı Arızalı Ürünü İade Almıyor!

Selçuk

Öne ÇıkanKonular