Trendyol GO, Fiş/Fatura Vermeme, Vergi Kaçırmaya Zemin Hazırlama

Trendyol GO, Fiş/Fatura Vermeme, Vergi Kaçırmaya Zemin Hazırlama
23 Temmuz 2024 21:12689
Umut'un Teşekkür Mesajı
Ara ara Trendyol'daki restoranların fiş göndermemeleri ile ilgili problem yaşamaya devam ediyorum fakat Trendyol artık çözüm süreçlerini iyileştirdi. Çok hızlı ve efektif bir süreç ilerliyor. Aynı problemle üst üste karşılaştığımda "müşteri memnuniyet ekibi" konuyla ilgileniyor ve her siparişimden sonra restoranları arayarak hatırlatmalarda bulunuyor. Beni sevindiren nokta, problem yaşanıyor olsa da sunulan çözümlerin mantık çerçevesinde ve hızlı gerçekleşiyor olması. Bu gelişimi gösterdikleri ve süreçlerini iyileştirdikleri için Trendyol'a teşekkür ederim.

Trendyol GO üzerinden verdiğim siparişler için uygulama içerisinde "Fatura Detayı" olmasına rağmen hiçbir fiş/fatura yüklenmemiş. Fiş/Faturaları sorduğumda; fişlerin siparişle birlikte geldiğini söylüyorlar. Bu zamana kadar gelen siparişlerin hiç birinde fiş yok. Fiş/fatura talep ettiğimde; siparişten sonra 24 saat içerisinde bildirim yapılması gerektiğini söylüyorlar. Neden fişimi/faturamı talep ediyorum? Zaten aldığım hizmet ve ödediğim paranın fişi/faturası anında oraya yüklenmeli ve bana ulaşmalı. Her siparişin ardından fiş peşinde mi koşacağız?
Siparişler fişsiz/faturasız gönderilerek vergi kaçırılıyor, kılıfına uyduruluyor. Parayı Trendyol alıyor, fişi sipariş getiren firma verecek diyor. Neden o zaman parayı Trendyol'a ödüyorum? Hizmeti ben Trendyol'dan alıyorum, parayı Trendyol'a ödüyorum ama fişimi/faturamı Trendyol'dan alamıyorum. Fişini/faturasını alamadığım her siparişim için bildirimde bulunmak gibi saçma bir vakit kaybediyorum ve fiş/fatura'nın gönderilmesi 48 saat. Böylesine işlemeyen ve hizmet veremeyen bir firma, üstelik de vergi kaçırmaya çanak tutuyor.

Umut
18 Mayıs 2025 15:26

4 Aralık 2024 01:29

Kardeşim bugüne kadar binlerce sipariş verdim hepsininde paketle birlikte fişini aldım zaten fiş olmadan kurye teslim alamaz teslim yapamaz. Ve uygulamada fişi göremezsin çünkü fişi Trendyol değil satıcı firma kesiyor. Boş konuşmuşsun yani.

Trendyolgo Hesabımı Askıya Aldı!

7 Haziran 2024 22:52719

Trendyol GO firmasından yapmış olduğum yemek siparişlerimde fiş fatura firma tarafından ulaştırılmamaktadır. Bu fişleri ...

Trendyol GO Faturasız Ürün Satışı Hk.

2 Eylül 2024 16:09550

27.08.2024 tarihinde Trendyol GO üzerinden 9448099834 numaralı siparişi verdim ve ürün bana ulaştı. Ürün ertesi gün hasa...

Tümünü Gör

Tekin
Trendyol Sattığı Ürünlerin Arkasında Durmuyor, Tüketici Mağdur Oluyor

Trendyol SattığıÜrünlerin Arkasında Durmuyor, Tüketici Mağdur Oluyor

Abdullah
Trendyol'dan Fatura Gelmiyor, Ürünün İadesini Yapmak İstiyorlar!

Trendyol'danFatura Gelmiyor, Ürünün İadesini Yapmak İstiyorlar!

Fatma

Öne ÇıkanKonular