15 Aralık 2023 09:191.015

Trendyol'dan yaptığım alışverişte ürünün farklı bir rengi gönderilmiştir. İade talebi oluşturduğumda, ürünü Aras Kargo'ya teslim etmem gerektiği belirtiliyor. 8.000 TL ödeyip yaptığınız hatayı düzeltmek için çaba sarf edemem. Kutu oldukça ağır ve işim dolayısıyla zamanım yok. Ürünün kapıdan alınarak istediğim renkle (gri) değişiminin sağlanmasını talep ediyorum. Yanlışın düzeltilmesini rica ediyorum. Teslimat numarası: 3102711494

15 Aralık 2023 09:25

Yapılan yanlışın düzeltilmesi için ürünü kapıdan alıp yeni ürünün gri rengini temin edilmesini rica ediyorum

15 Aralık 2023 09:27

İade kodunuzu https://ty. Gl/vncvzngx6 linkine tıklayarak kolayca alabilirsiniz. Kodu aldıktan sonra iade edilecek ürünü 7 gün içinde kargoya ücretsiz teslim edebilirsiniz. B040 Ben yapılan yanlışın düzeltilmesini rica ediyorum ürün ağır ve bununla uğraşacak vaktim yok ürünün kapıdan alınıp yenisi ile istediğim renk ile (gri) temin edilmesini istiyorum

17 Aralık 2023 10:24

Neden bir çözüm bulunamıyor?

17 Aralık 2023 10:30

Bu kadar büyük bir firmanın yaptığı yanlış ı düzeltemeyecek kadar sorumsuz olması ve kendince yapılan yanlış üzerinde reddedildi yazısı yazmak da neyin nesi çözüm odaklı olunmasını bekliyorum!

Nebil
Benzer Şikayeti Var
9 Şubat 2024 15:45

02.02.2024 tarihinde bu firmadan Trendyol üzerinden ECA marka hermetik şofben aldım ama ürün ortada yok. Trendyol'dan ürün takibine baktığımda Aras Kargo gönderici şubede görünüyor ama şubeyle görüştüğümde şube ürün bizde değil diyor.

12 Ocak 2024 18:23

Trendyol'da satıcı Fırsatlar alemi e-ticaret mağazası yanlış ürün gönderiyor kabul etmeyip direk iadesini yaptım Aras Kargo iade alıp satıcıya ulaştırdığını söylüyor fakat ellerine ulaşmadığını söylüyorlar para iademi yapmıyorlar. Dava açacağım 24245800539 sipariş no.

11 Kasım 2024 10:52307

Aras Kargo'ya ulaşmak mümkün değil, bir iadem için talep oluşturdum, evden alacaklardı. 8 Kasım Cuma'dan beri defalarca ...

Kayıp Kargo Ve Geciken İade Süreci Mağduriyeti

1 Kasım 2024 09:10803

Trendyol'da iade etmek istediğim ürün için 11 Ekim tarihinde iade talebi oluşturdum 14 ekimde ise iade gönderi teslim al...

Kargoya Verilen Ürün Günlerdir Teslim Edilmedi, Çözüm Sürekli Erteleniyor

Seldanur
Trendyol Durmadan Beni Arıyor Arıyor Gibi Yapıp Kapatıyor

Trendyol DurmadanBeni Arıyor Arıyor Gibi Yapıp Kapatıyor

Leyla
Trendyol / Ayıplı Ve Eksik Ürün Gönderimi – İade Reddi Ve Mağduriyet!

Trendyol / AyıplıVe Eksik Ürün Gönderimi – İade Reddi Ve Mağduriyet!

Burhan
Trendyol Ve Media Markt Ayıplı Ürün İadesini Almıyor!

Trendyol Ve MediaMarkt Ayıplı Ürün İadesini Almıyor!

Gökhan
Trendyol Pişmanlığın Sonu

TrendyolPişmanlığın Sonu

Gökhan
Trendyol Ve Bemaak Satıcısı Arızalı Ürünü İade Almıyor!

Trendyol VeBemaak Satıcısı Arızalı Ürünü İade Almıyor!

Selçuk

Öne ÇıkanKonular