Cansu sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Fatura Kesmeme Polemiği

24 Haziran 2024 15:25

Trendyol'dan 7 Haziran 2024 tarihinde işletmemiz için 2 adet sayaç aldım. Alırken kurumsal fatura kesilmesi için talep oluşturdum. Ürün teslim edildi fakat fatura kesilmedi. Daha sonra fatura kesilmesi için 2 kez talep oluşturdum ikisinde de fatura kesimi ile olumlu bir dönüş sağlanmadı ve daha sonra bir anda iade kodunuz oluşturuldu diye telefonuma bildirim geldi.

Müşteri hizmetlerini aradığımda tedarikçi firmanın fatura kesemeyeceğini o yüzden ürünü iade edebileceğimiz için iade kodu oluşturulduğu belirtildi. Kargo teslim edileli 14 gün olmuş ben ürünü kullanmışım ve fatura kesilmediği için iade etmem isteniyor. Öncelikle kullandığım ürünü iade etsem ürün kullanılmış deyip kabul edilmez geri gönderilir (daha önce kullanmadığım bir ürün ürün hatası yok diye geri gönderilmişti. Boşa almışım elimde patladı neyse).

Ayrıca tedarikçinin fatura kesmemesi ne demek! Ve bunlara ek olarak kurumsal fatura kesmeyen tedarikçin varsa bana kurumsal fatura kesebilirim diye teminat veremezsin. Trendyol gibi Türkiye'nin alışveriş yapılan en ünlü tarayıcısından bir satın alma uzmanı olarak bir daha alışveriş yapmayacağım.

Özlem
09 Mart 2024 16:14
Trendyol Un Çözüm Odaklı Olmaması

31 Ağustos 2023 21:39
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ocak 2024 16:21

04 Ocak 2024 15:20