Gözde sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 01:22

Trendyol'da Evkolik diye bir satıcıdan mutfak ürünü aldım. Ürünü teslim aldıktan 20 gün sonra kullanmaya başladım ve bozuk olduğunu fark ettim. İçine de malzeme koymuştum. Satıcıya yazdım kullandıktan sonra fark ettim düğmeler içime göçük dedim ve iade süremin geçtiğini söyledim. Sizlerin memnuniyeti daha önemli yollayın iade ederiz paranızı dediler. Ürünü yolladım kargoda kırılmış sanırım ürün kırık geldi ücret iadenizi yapmayacagız dediler. Ürün bende sağlamdı kargoda kırılmıştır bu benim suçum değil dedim şimdi de iade süresi geçti iade yapamazsınız diyorlar. Ben ürünü göndermeden önce bunu belirttim ve onlarda kabul ettiler. Konuşmalarımızın ekran resimleri mevcut paylaşacağım. 1 ay olacak dönüş bekliyorum

27 Şubat 2024 22:10

Trendyol paramı iade etti teşekkür ederim. Ama satıcıya kalsa asla iade etmezdi

Bayramiye
11 Temmuz 2023 11:00

26 Haziran 2024 16:46
Trendyol'un Profesyonellikten Uzak Olması Sorunu!
Trendyol'un Profesyonellikten Uzak Olması Sorunu!

11 Haziran 2024 22:52
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2025 16:05
Kusurlu Ürün, Hatalı Süreç Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti: Trendyol'dan Hayal Kırıklığı
kusurlu-urun-hatali-surec-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-trendyoldan-hayal-kirikligi-8.jpg
kusurlu-urun-hatali-surec-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-trendyoldan-hayal-kirikligi-5.jpg
kusurlu-urun-hatali-surec-ve-ilgisiz-musteri-hizmeti-trendyoldan-hayal-kirikligi-4.jpg

Trendyol Kategorileri