Trendyol Çok Amaçlı Dolap Pişmanlığı

Trendyol Çok Amaçlı Dolap Pişmanlığı
Hüseyin
11 Haziran 2023 10:04

Sizlere yaklaşık 3 aydır Trendyol'dan nasıl mağdur edildiğimi ve Çok amaçlı mutfak dolabını 3 aydır nasıl alamadığımı anlatmak istiyorum. Ürünü Beyaz istedim, kahverengi geldi. Firmaya hatasını anlatıp geri göndermek isterken, istediğim renk olmadığı bahanesiyle değişim talebim reddedildi. Mecburen iade ettim. Ama bu arada firma, Trendyol'da bana yok dediği ürünü zamlanan fiyattan satmaya devam etti. Telefonda durumu aktardığım Trendyol müşteri temsilcisi, ürünü iade edin, size indirim kuponu tanımlayayım dedi ancak iadeyi yanlış yaptığımız için kupon vermedi. Kaba ürünü 150 lira taksi parası verip kargoya taşıdım ve iade ettim.
Kızımın hesabından yeniden sipariş verdik. Bu kez de ürün geldi derken vidalama aparatları kutudan çıkmadı. Firmaya haftalarca yazdık ürünü tamamlayamadılar. Trendyol firmaya söz geçiremediği için iade imkanı sağladı. O esnada firma insafa gelip aparatları göndereceğini söyledi. Yine uzun bir bekleyişten sonra aparatlar geldi ancak eksik ve farklı bir modele ait olduğu için kurulum yapamadık.
Asıl bomba bundan sonra başlıyor.
Ürün ilk aldığımız tarihten bu yana yüzde 50 zamlandı. Şu anda
Değişim yok, iade yok. Sebebi ise geç kalmışız. Ürünün aparatlarını beklediğimiz süreyi görmezden gelerek, ürünün eksik geldiği tarihi dikkate alıyorlar. İade süresini kaçırdığımızı söylüyorlar.
Mart ayında 350 liraya aldığımız dolap şimdi 500 lira ve eksik parçalı gelen dolapta elimizde kaldı.
Şimdi bu durumda ne yapmalıyım?

Huseyin sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Ve Kusurlu Ürün İadesinde Trendyol Müşteri Hizmetleri Yetersizliği

Huseyin
06 Kasım 2025 21:10

09 Ağustos 2023 12:54

Cengiz
01 Temmuz 2023 13:12
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Barış
20 Mayıs 2025 11:36
Trendyol Satıcısı Hasarlı Ürün Değişiminde Oyaladı İade Süresi Doldu
Emrah sonuçtan hiç memnun değil

21 Ocak 2025 15:06

Trendyol Kategorileri