Trendyol Birnumara Mağazasının Ürün Yerine Mektup Göndermesi

Trendyol Birnumara Mağazasının Ürün Yerine Mektup Göndermesi
14 Mart 2024 18:55

Trendyol'dan Birnumara satıcısının mağazasından olduğunu, elime geçen kargodaki saçma bir kağıt parçasından öğrendiğim bir alışveriş macerası... Eşim, dikey süpürge alalım diye tutturunca, mağazalardan gezip görüp, aradığımız modeli bulamayıp internetten sipariş verdik. 13 Mart 2024 günü öğlen saatlerinde Philips marka dikey süpürgenin siparişini verdim, fiyat olarak da muadillerinden farklı değildi. Akşam 19:30'da siparişimin kargoya verildiği mesajı geldi, ertesi gün elime dosya büyüklüğü kargo gelince şaşırdım. İçinden çıkan kağıtta siparişimin nedense yetkili servis ile gönderileceği yazıyordu. Ama yetkili servise veya bizzat benim ürünüm olduğuna yönelik bir bilgi yoktu. Matbu bir yazıyı A4 olarak çıktı alıp yollamışlar gibi görünüyordu. 14 Mart 2024 günü bir çok alıcının benzer şikayetle mağaza sayfasında yorumlar yazdığını gördüm. Bana gönderilen kağıttaki numarayı aradım ama sesli yanıt sistemini geçince telefonu açan olmadı. Trendyol asistandaki canlı yardım ise anlık bir şey yapamayacağını süreci takip etmem gerektiğini söyledi. Teknosa mağazasında olsaydı elden alabileceğim süpürgeyi, ne kadar süre bekleyeceğimi bile bilmeden ve gerçekten geleceğine gram inancım olmadan beklemem gerektiğini söylüyorlar. İşin kötüsü, bu gönderilen A4'ü iade etmeli miyim bilmiyorum da... Kağıttaki yeşil kısma dikkat edilirse amaçlarını yansıtmış görünüyorlar.

17 Mart 2024 04:53

Trendyol müşteri hizmetleri ile aynı gün iletişime geçtim ve bu olayın rahatsız edici olduğunu belirttim. İade sürecine başlama isteğimi söyledim ve 3 gün içinde çözüme ulaşacağı bilgisini paylaştılar. Ve bugün siparişin iptal olduğunu ve paramın iade edildiğini bildiren mesaj yolladılar. Bu süreçte, ürünü satan mağazanın yorumlarında benimle aynı tarihlerde benzer şeyleri yaşayan herkes yorum yazıp rahatsızlığını dile getirmişti. Trendyol, şikayetlerin arkasından mağazanın sayfasını kapattı. Beni mağdur etmedi ve başkalarının da mağdur olmasını önledi. Tam haberlere onu olacak bir durumdu ama Trendyol müşterinin yanında olarak doğru taktiği uyguladı, teşekkürler Trendyol.

Enver sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol'dan Aldığım Süpürge Yerine İmzasız Kağıt Gönderildi.

15 Mart 2024 19:46
Trendyol'dan Aldığım Süpürge Yerine İmzasız Kağıt Gönderildi.

Fatoş
11 Ekim 2024 15:09

28 Mart 2024 17:55
Trendyol İnsanları Mağdur Ediyor
Trendyol İnsanları Mağdur Ediyor
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:05
Trendyol Siparişimi Göndermiyor Mağdur Ediyor
Meral sonuçtan hiç memnun değil

18 Nisan 2024 00:10
Trendyol Ürün Göndermeme Mağduriyeti