Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Trendyol Aracılığıyla Alınan Honor Tablet Alışverişi

Selçuk
10 Temmuz 2024 10:34

Trendyol üzerinden gnp Teknoloji adlı firmadan 07.02.2024 tarihinde Honor X9 Pad tablet satın aldım. Üründe ilk şarj etmemde bir problem olduğunu anlamama rağmen çocuğumun bilsem sınav süreci olduğu için (zaten bu yüzden almıştım) kullanmaya devam ettim. 07.05.2024 tarihinde servise gönderdim. Servisten uzunca bir süre ses çıkmayınca telefon ile iletişim sağladım. Üründe ana kart problemi olduğu, değişim için parça beklendiği söylendi. Akabinde ürün servis süresi 20 iş gününü geçtiği için ürün değişimi talep ettim. Ancak stokta bulunmadığı için 03.06.2024 tarihinde ücret iadesi istedim. Yetkili servis tarafından 14.06.2024 tarihli ücret iadesi kararı aslı tarafıma ulaşınca Trendyol asistan ile 20.06.2024 tarihinde bu belgeyi sunarak iade talebini oluşturdum. 1 Hafta beklememe rağmen arayan soran olmayınca 27.06.2024 tarihinde kötü bir asistan hizmeti ile birkaç kez görüşüp sorunu çözemeyince müşteri temsilcisi aracılığıyla ilk kez başvuruyor gibi yeniden işlem yapıldı. Ardından Trendyol destekten gelen maile istinaden gnp Teknoloji adlı firmaya Servis Ücret İadesi Kararına ait belgeyi mail ile gönderdim. Daha sonra firma bana belgenin aslını göndermem gerektiği, bu işlem için Trendyol üzerinden iade talebimi başlatmamı ve tarafıma verilen iade kodu ile belgeyi göndermem istenildi. Denileni asistan hizmetinin tüm zorluğuna rağmen (laf anlamıyorlar, her görüşmemizde sanki ben ilk kez konu hakkında görüşüyormuş gibi muamele yapıyorlar) yaptım. Belgenin firmaya ulaştığını anlayınca firma ile telefon ile görüştüm. Belgenin taraflarına ulaştığının teyidini aldım. Ancak firma ile Trendyol arasında ki sistemde iade görünmediği için işlem yapamadıklarını, Trendyol tarafından sisteme iade girilmesi gerektiğini söylememi istediler. Trendyol asistandan durumu anlatma mücadelesini başaramadığım için 08.07.2024 tarihinde Müşteri Hizmetleri temsilcisi aracılığıyla işlem yapıldı. Üç iş günü içerisinde ücret iadesinin olacağı söylendi. Olur olmaz bir şey diyemiyorum. Ancak; Trendyol asistan hizmetinin çok kötü olduğunu, bir ücret iadesinin (enflasyonun akşamdan sabaha fiyatları etkilediği dönemde her geçen gün müşterinin aleyhine) bu kadar meşakkatli olmaması gerektiği, gnp Teknoloji firmasının belge aslını isteyip teslim almasına rağmen işlem yapmamasını ürün satın alacak insanların fikirlerine sunuyorum.

Azadeh sonuçtan hiç memnun değil

Azadeh
14 Mart 2024 10:58
Berkan sonuçtan hiç memnun değil

Tablet İadesi Reddi Ve Müşteri Hizmetlerinden Destek Alamama Sorunu

Berkan
01 Kasım 16:52
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Muhammed
30 Kasım 2024 13:52