Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Bluetooth Sorunu Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum

Bluetooth Sorunu Yüzünden Mağduriyet Yaşıyorum
16 Kasım 2024 22:27

Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar'dan navee N65 marka modelli Scooter aldım fakat daha paketi açar açmaz bluetooth özelliği çalışmadığını fark ettim 1 saat sonra çalıştı ve telefondaki uygulamasına bağlandı Scooter kilitlendi ve bir daha bağlanamadığı bluetooth özelliği çalışmadığı için kilitli kaldı. İadesini istedim. Servise yollandı dediler. Ben tamirli Scooter istemiyorum iade ya da değişim istiyorum. Bu konuda mağdur oldum. Gerekirse her yönden Haklarımı arayacağım.

09 Aralık 2024 18:33

Navee N65 marka modelli elektrikli Scooter Trendyol üzerinden Vatan Bilgisayar tarafında arızalı ürün gönderildi. İade yda değişim talep ettim servise gönderildi (Bood teknik servis) diye bir firma. Yapılmadan sağlam olarak düşünülüp tekrar geri gönderildi. Aynı sorun devam ediyor. Bluetooth'u çalışmıyor. Cihaza bağlanılmıyor. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

09 Aralık 2024 18:31

Kayhan
26 Haziran 2025 15:25
Yüksek Ücretli Scooter Arızası Ve İade Sorunu: Smart Store Destek Vermiyor
Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

20 Mayıs 2025 13:47
Sedat sonuçtan memnun değil

27 Ağustos 2023 13:12
Olcay sonuçtan hiç memnun değil

15 Aralık 2023 09:40
Trendyol Ürün İadesi Yapılmıyor 45 Gün Oldu
Trendyol Ürün İadesi Yapılmıyor 45 Gün Oldu
Ersen sonuçtan hiç memnun değil

26 Eylül 2023 11:42

Trendyol Kategorileri