Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Teknosa Tarafından Mağdur Edildik

25 Aralık 2023 19:01

Rize Teknosa mağazasından S7 robot süpürge satın aldık. Satın aldığımız ilk günden itibaren arıza yapmaya başladı. Durumu mağazaya bildirdiğimizde, ürünü servise göndermemiz gerektiğini ifade ettiler. Yeni alınan bir ürünün servise gönderilmesi gerektiğini belirttiler. Yazılım güncellemesi ile sorunun düzeleceğini umarak bir süre bekledik ancak düzelme olmadı. Sonunda mecburen ürünü servise gönderdik, fakat servis herhangi bir sorun olmadığını belirterek ürünü geri gönderdi. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurduğumuzda, ürünün kusurlu olduğu tespit edildi. Şarj olmama problemi vardı ve Hakem Heyeti tarafından ürünün yenisiyle değiştirilmesine karar verildi. Ancak, ürün stoklarında olmadığı gerekçesiyle dört ay boyunca oyalanmamızın ardından para iadesi yapılması teklif edildi. Aradan geçen bir yılın enflasyon koşullarını da göz önünde bulundurduğumda, iade edilen miktarla yeni bir süpürge alamıyorum. Sorunumu bildirmeme rağmen bana herhangi bir yardımda bulunulmadı. Kusurlu bir ürün satıldı ve sorunun çözümü için herhangi bir çaba sarf edilmedi. Teknosa'dan alışveriş yapmamamız gerektiğini bir kez daha anladık. Çalışanlar doğru bilgi vermiyor, her biri farklı şeyler söylüyor. Bir yıldır ürünü sahibim fakat bir gün bile kullanamadım. O dönem ödediğim para boşa gitti ve hâlâ yardımcı olmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Çözüm odaklı değiller ve müşteri memnuniyeti onlar için önemsiz. Sorunumu hâlâ çözemediler ve icraya başvuracağım.

25 Aralık 2023 19:05 (Şikayetten 3 dakika sonra)
25 Aralık 2023 19:29

Bir yıldır mağduriyetim giderilmiyor hep aynı cümlelerle oyalanıyoruz umarım söylemlerin arkasında bu kez durulur sorunumuz çözülür

Neval sonuçtan hiç memnun değil

Neval
21 Aralık 2023 11:52

Fatih
15 Haziran 2023 08:58
Namiya sonuçtan çok memnun

Namiya
12 Ocak 2024 15:44
Abdüssamed sonuçtan hiç memnun değil

Abdüssamed
14 Ağustos 2023 14:15