Tümay sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Tava Sapı Koptu

Tefal Tava Sapı Koptu
Tümay
03 Kasım 2023 16:32

tefal.com.tr web sitesinden 18 Ocak 2022 tarihinde 1872838660512831sipariş numarası ile almış olduğum Titanyum 1X Extra Cook&Clean Difüzyon Tabanlı Tava - 30 cm sapı koptu. Yetkili servise götürdüm. Merkeze gönderildi. Sonrasında yetkili servisten gelen cevapta;

“değerli müşterimiz, değişiminizin onaylanmadığını üzülerek belirtmek isteriz. Gönderdiğiniz TAVA'DA yapılan detaylı incelemeler sonucunda, ürün boşken ocak üzerinde bırakılma veya sürekli yüksek ateşte kullanım sonucu tabanında bombe oluştuğu, tavanın çarpma veya düşme sonucu darbe aldığı ve kulp kısmının buna bağlı gövdeden koptuğu tespit edilmiştir. (Tefal merkez) ” yazıyordu.

Bahsedildiği gibi ürün boşken ocak üzerinde bırakılma veya sürekli yüksek ateşte kullanım, tavanın çarpma veya düşme sonucu darbe alması gibi bir durum olmadı. Elde yıkama sırasında sapından tutarken kendiliğinden eğildi ve koptu.
Bir teflon tava hem de Tefal gibi bir marka nasıl olur da elde yıkanırken sapı kopar? Aklım almıyor.

Maalesef ürün çok kalitesizmiş. Titanyum 1X Extra Cook&Clean ismindeki “1X” kalınlığı ifade ediyormuş o yüzden çok inceymiş. Zaten ilk kullanmaya başladığımda fark etmiştim incecik dayanıksız bir ürün olduğunu ancak kopabileceği aklımın ucundan geçmezdi.

Bugüne kadar 5-6 tane Tefal teflon tava kullandım. Şu an evde 2 tane var. Yaklaşık 7-8 yıldır kullanıyorum. İkisi de sapasağlam. Ama son aldığım ürün Tefal e güvenerek internetten almama rağmen böyle sorunlu çıktı.

İnanın çok üzgünüm. E-posta, telefon, yetkili servis, vb. İle Tefal’e derdimi anlatmaya çalıştım. Gelen cevap çok mantıksız ve gerçek dışı.

Durumun tekrar değerlendirilerek 2 yıl garanti kapsamında olan ürünün değiştirilmesi veya ücret iadesi yapılmasını talep ediyorum.

03 Kasım 2023 16:47 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Tümay
07 Kasım 2023 10:20

Geri dönüş yapıldı ancak daha önce verilen cevap tekrar edildi. Çözemediler sorunumu. Adına bakıp Tefal almayın derim.

09 Kasım 2023 17:35

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

Tefal Tencere Kapağı ve Sapı Aşırı Isınıyor, Çözüm Sunulmuyor

Mert
02 Haziran 14:58
Harika sonuçtan hiç memnun değil

Harika
16 Mart 2024 19:13
Aşur sonuçtan memnun

Aşur
27 Şubat 2024 21:45
"Sorunum kısmende olsa çözüldü. Müşteri temsilcisine teşekkürler."
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.
3 Yılda Çöp Olan Tefal Tencere.
Mehmet sonuçtan çok memnun

04 Aralık 2023 21:47
"Ürünüm yenisi ile değişmiştir. Teşekkürler..."

Tanju
24 Ekim 09:17