Mert
14 Mart 2024 23:54

Media Markt'tan aldığım ve alırken ekstra kasko ile garanti uzatması için ödeme yaptığım Tefal marka şarjlı el süpürgesi, aldıktan yaklaşık iki yıl sonra arızalandı. Ürünü, garanti kapsamında tamir edilmesi için 5 Şubat 2024 tarihinde Media Markt'a teslim ettim. Yaklaşık 20 gün sonra batarya arızası olduğu ve bataryanın değiştirildiği belirtilerek geri aldığım Tefal marka el süpürgesi, evde şarj olurken 10 Mart 2024 tarihinde sabaha karşı büyük bir patlama ile alev aldı ve etrafı duman kapladı. Uykudan uyanıp bu manzarayla karşılaşan ben, eşim ve çocuklarım büyük korku ve travma yaşadık. Eğer çocuklar ayakta iken bu patlama yaşansaydı can kaybı veya sakatlık riski olabilirdi. Evde olmasaydık, tüm evin veya binanın yanma riski vardı. Tefal ve Media Markt gibi tanınmış firmaların kalitesiz yedek parça kullanarak insanların hayatını riske atmasına şaşkınlık içindeyim. İnsanlardan garanti uzatma adı altında para toplayıp kalitesiz parçalarla hayatlarını ve mallarını tehlikeye atan bu firmalar hakkında her platformda şikayetçi olacağım.

15 Mart 2024 09:39 (Şikayetten 9 saat sonra)

15 Mart 2024 16:04

Hacer
11 Nisan 17:34

Şafak
12 Haziran 2024 12:59
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
01 Eylül 2024 20:09
Tefal Şarjlı Süpürge Kâbusumuz Oldu.
Mücahit sonuçtan hiç memnun değil

Mücahit
23 Şubat 2024 12:25
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
26 Aralık 2024 21:46