Semra sonuçtan hiç memnun değil

29 Mart 2024 13:45

16 Martta Sultanbeyli media marktan aldığım Tefal süpürgenin çalışmaması üzerine 18 martta iade talebi oluşturdum. Ancak bana servis raporunda ürünün tıkandığı ve temizlendiği için üründe sorun olmadığı söylendi. Ürünü mağazada tekrar denediğimde çekim gücünün yine çok iyi olmadığı ve kağıt parçalarını da iyi çekmediğini gördüğüm için tekrar iade talebi oluşturdum. Çünkü mağazada ürünü almadan önce tanıtılan teşhir ürünün denemiştim ve onun çekim gücü iyiydi. Ancak bana verilen ürün onunla kıyaslanamaz bile. İkinci kez ürünümün iadesi ''problem olmadığı'' gerekçesi ile reddedildi. Gelen ürünü kutusu yırtık, ürün parçalarının yerleştirildiği kutu parçalanmış ve süpürgenin başlığıda çizilmiş bir şekilde teslim almak zorunda kaldım. Tefal'den ve Media Markt'tan alişveriş yaptığım için pişmanım. 28 martta ürünü teslim alırken o anlık mağazada denerken yere dökülen çöpleri çekti. Ancak eve götürüp tekrar mağazada denen filtrede kalan çöpleri yere döküp tekrar denediğimde çöpleri çekerken geri attı ve çok iyi çekemedi. Sadece 1 gün evimde kalan kusurlu ürün yüzünden 2 haftadır bunlarla uğraşmak zorunda kaldım. Her iki taratanda mağdur edildim.

29 Mart 2024 14:11 (Şikayetten 25 dakika sonra)

29 Mart 2024 14:39

Sayın Site Yetkilileri, Yukarıda bilgisi bulunan tüketicimize prosedürler gereğince bilgilendirme yapılmıştır. Ancak kendisine ilettiğimiz bilgi dışında farklı bir işlem uygulanamamaktadır. Bilgilerinize sunar, iyi çalışmalar dileriz. Saygılarımızla, Groupe SEB Müşteri İletişim Merkezi

29 Mart 2024 15:10

Doğru haklısınız kutusu parçalanmış ve ürün çizilmiş olarak göndermenizden gerekli bilgilendirme yaptığınız ve müşteriye saygınız anlaşılıyor zaten.

17 Mart 2024 21:58
Media Markt'ten Alınan Şarjlı Dikey Süpürge Tefal Marka
Media Markt'ten Alınan Şarjlı Dikey Süpürge Tefal Marka
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Tefal Dikey Süpürgede Servis Sorunu Ve İade Talebi

Meryem