Tefal Kullanım Zorluğu Ve Tasarım Sorunlarıyla Dolu Buhar Kazanlı Ütü

Tefal Kullanım Zorluğu Ve Tasarım Sorunlarıyla Dolu Buhar Kazanlı Ütü
27 Ağustos 2024 13:31

TEDAŞ GV9820 buhar kazanlı ütüyü 13.500 gibi bir fiyattan aldım. Ürünün su bölmesinin tasarımı tam bir sorun. 15 yıldır buhar kazanlı ütü kullanıyorum, böyle bir şey görmedim. Suyu bitince geriliyorum, neden? Çıkarmak için ciddi güç istiyor, çat diye çıkıyor. İlk çıkardığımda sandım ki kırdım. Ben Philips kullanıyordum, yağ gibi rahatlıkla takıp çıkarıyordum. Annem Tefal'in buhar kazanlı sıcaklık ayarlı olan mavi renkli buhar kazanlı ütüsünü kullanıyor. Maşrapa gibi sapı var, kolayca takıp çıkarıyorsunuz. Bu GV9820 korkunç. Ürünü iade etmek istiyorum. Keşke hiç almasaydım. Müşteri hizmetlerini aradım az önce, anlıyorum sizi ama yapılabilecek bir şey yok bu konuda diyor. Bu kadar sorunlu bir tasarım piyasadan toplatılmalı. Tefal, lütfen ürününüze sahip çık ve bu ürünü iade al. Ürünü Nisan ayında aldım. Bir aydır kullanıyorum, asabımı bozdu. Bir gün bir yeri kesinlikle kırılacak diye bir beklentim oluştu. Üstelik 9 bar buharlı olmasına rağmen hiç de güzel ütülemiyor.

27 Ağustos 2024 13:35 (Şikayetten 3 dakika sonra)

20 Ekim 2024 23:04

Çağrı merkezinden aradılar. Her gün birkaç kez kazanı yerine sokup çıkaracakmışım ki zamanla düzelsin. Bir ay sonra dönüş yapsın dediler o zaman bakarız. Zaten her gün ütü yapan biriyim. Dedikleri gibi yaptım hiçbir şey düzelmedi, değişmedi. Kazanı çıkarmak için ciddi güç lazım. Tam bir tasarım hatası. Bakalım Tefal nasıl biz çözüm bulacak. Hiç umudum yok.

Gamze
06 Eylül 2023 18:26
Levent sonuçtan hiç memnun değil

Yeni Alınan Ütüde Buhar Ve Su Damlatma Sorunu

Levent