Nursel sonuçtan hiç memnun değil

Nursel
14 Kasım 2023 14:45

Türk Ekonomi Bankası'nda yıllar önce bir hesap kartı oluşturmuştum ve kullanmadığım yıllar geçtiği için kartı atmıştım. 10/11/2023 tarihinde arandım ve bir kartımın olduğunu, adrese geleceğini ve adres teyidi için arandığımı söylediler. Ben de hesap kartının yenisi gelecek sanarak adresi doğruladım. 3 gün sonra kredi kartı başvurum olduğunu ve bununla ilgili bilgi vereceklerini söylediler. Böyle bir talebim olmadığını ve iptal edilmesini istedim. 14/11/2023 tarihinde kredi kartımın onaylandığını ve bununla ilgili bilgi vereceklerini söylediler. Tekrar iptal edilmesini ve böyle bir talebim olmadığını belirttim. Daha sonra müşteri hizmetlerini aradım ve aranmak istemediğimi söyledim. Kartı attığım için işlem yapamayacaklarını söylediler. Aradığım numara benim numaram ve ben konuşuyorum. Hesapla ilgili bir işlem yapılmasını istemiyorum, sadece aranmak istemiyorum diyorum; ancak, bunun mümkün olmadığını söylüyorlar. Günde 3-4 defa aranmak istemiyorum ve bu durumun kart bilgileriyle ne alakası olduğunu anlayamıyorum.

14 Kasım 2023 14:49 (Şikayetten 4 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Tansu sonuçtan hiç memnun değil

Tansu

"Teşekkürler"
Hamdi sonuçtan memnun

Hamdi
17 Kasım 2023 19:06
Evrim sonuçtan hiç memnun değil

Evrim
08 Şubat 2024 11:23