TEB Service Not Available Uyarısı

TEB Service Not Available Uyarısı
Selin
26 Ağustos 2024 19:38

3 senedir İtalya'da yaşıyorum ve daha önce hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. 1 haftadır sadece 1 kere para çekebildim. Her seferinde BNL ATM'sine gittiğimde 'The service is not available at present for link absence.' uyarısı alıyorum. Aynı ATM'den arkadaşlarım para çektiler ama yine bana uyarı veriyor. Limitim bankanın izin verdiği en üst limitte, başka hesaba aktarın deneyin dediler. Yaptım, chat üzerinden bana yardımcı olamayacaklarını, işlem reddi gözükmediğini söylediler. Annem iletişime geçti. ATM'de çıkan yazıyı görmemiz gerekiyor diyorlar, annem söylüyor yine de size yardımcı olamayız, kızınız arasın diyorlar. İtalya'dan nasıl aramamı bekliyorsunuz? ATM hatası dediler. Başka şehre gittim, denedim, aynı şeyle karşılaştım. BNL ile iletişime geçtiğimde sadece ATM kullanabilirsiniz. Destek olamayız diyorlar. Kimin yardımcı olmasını beklemeliyim öyleyse? Yabancı bir ülkedeyim ve param yok sizin yüzünüzden şu anda?

26 Ağustos 2024 19:40 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

Esra
Esra

Nasıl cozdunuz? Aynı hatayı alıyorum İtalya'dayim.

Dila
02 Ekim 2023 12:17