Aykut sonuçtan çok memnun

TEB Provizyon Süresi Hk.

28 Haziran 2024 15:09
Aykut'un Teşekkür Mesajı
“İade gerçekleşti. Teşekkür ederim.”

TEB Kredi kartım ile yaptığım ancak daha sonra iptal ettiğim alışverişin ödemesi 27.06.2024 tarihinde 13.18' de kart bakiyeme iade olduğu hesap hareketlerinde görülmektedir. Ancak tutar provizyonda olup kart bakiyeme artı olarak yansımamıştır. Müşteri hizmetleri ile yaptığım görüşmede iade saatinden 24 saat sonra provizyonda çıkarak iade olan tutarın kart bakiyeme yansıyacağı söylenmiştir. 24 saat geçmesine rağmen yansımaması ile ilgili tekrar yaptığım telefon görüşmesinde bu tutarın 11 güne kadar hesabıma yansıyacağı bilgisi verilmiştir. Dayanağının ne olduğunu bilmediğim ve net olmayan bu sürelerle ilgili mağduriyet yaşadığımı bildirir konuyla ilgili çözümlerinizi beklerim.

28 Haziran 2024 15:16 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

29 Haziran 2024 12:14

İade gerçekleşti. Teşekkür ederim.

Dilek sonuçtan memnun

TEB İptal Ettiğim Alışverişin Ödemesini Hala Artı Bakiye Olarak Görünmüyor

Dilek
09 Aralık 2023 16:35
"TEB beni hiçbir şekilde aramadı, bilgi de vermedi. Ancak talep ettiğim istek gerçekleştirildi onun haricinde başka bir durum da var ama beni arama zahmetinde bulunurlar ise paylaşacağım. Nezaket yok iletişim kurmak yok ancak günler sonra defalarca kez aramam şikayet oluşturmam ve tabi ki Şikayetvar sitesinin yardımı ile çözüme ulaştırıldım. Teşekkürler..."
Zehra sonuçtan hiç memnun değil

Zehra
12 Haziran 2024 17:56
TEB Kredi Kartı Hareketleri Gözükmemesi
Şule sonuçtan hiç memnun değil

Şule
29 Mart 2024 19:59
TEB Bankası İnsanlardan Yok Yere Faiz Alıyor Yanlış Bilgilerle
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

TEB Kredi Kartı İle Alışverişte Yanıltıldım!

26 Ocak 2024 01:40
Ayşin sonuçtan çok memnun

Ayşin
22 Mayıs 2024 11:57
"Son arayan yetkili için teşekkür ederim, ancak daha önce görüştüğüm kişiler doğru/ tam bilgi veremedi ve çok zamanımı aldı."
TEB Kategorileri