TEB Boş Şubesinde Askerlik

Abdullah
13 Mart 2024 21:05

13.03.2024 tarihinde TEB bankasının Çayyolu şubesine girdim ve TC kimlik numaramı tuşlayarak 6011 numaralı sıra numarasını 16:33 itibarıyla aldım. Sıra numaramı aldıktan sonra, sol tarafımdaki masada bir ortaöğretim öğrencisinin ayaklarını masanın altına uzatarak ders çalıştığını gördüm. Öncelikle yanlış bir yere girdiğimi düşündüm çünkü şubenin yanı güzellik merkeziydi. Ancak etrafıma baktığımda, şubede başka bekleyen müşteri olmadığını ve gişenin müsait olduğunu fark ettim. Bu yüzden ayakta bekleyerek sıramın gelmesini beklemeye başladım. Sağ taraftaki masada görevli memur, bir müşteriyle yüzde 47 mevduat faizi üzerine görüşürken, güvenlik görevlisi içeri girerek benden ne istediğimi sordu. Cep telefonu numaramı değiştirmek istediğimi söyledim ve gişede beklediğimi, para sayma makinesinde beni gördüğü halde para saymaya devam eden gişe memuruna iletti. Bu esnada gişe memurunun 'Gördüm, beklediğini para sayıyorum' dediğini duydum. Güvenlik görevlisi daha sonra giriş yönündeki sağ taraftaki masada bekleyen hanımefendiye durumu anlattı ve ikinci kez yanıma gelerek yardımcı olmak istediklerini söyledi. Bu durum için güvenlik görevlisine ve hanımefendiye teşekkür ediyorum. Şubede kimse yokken neden on dakika beklediğimi anlamaya çalışırken, hanımefendi çok uğraştı ve işlemimi tamamlamam için şubede gidip gelmeler yaparak yardımcı oldu. Şikayetimin nedeni, şubenin neden bu kadar boş olduğunu anlamak ve müşteri olarak bankanın marka değerine sahip çıkmak istememdir. Gişe memuru hakkında iyi düşüncelerim yok ve güvenlik görevlisiyle aralarında geçen konuşmanın banka yetkilileri tarafından dinlenmesini ve kamera kayıtlarının incelenmesini rica ediyorum. Aksi takdirde bu şube hep boş kalır ve kredi satıp faiz toplamaktan başka bir işe yaramayan, müşteriye saygı göstermeyen bir sistem olarak kalır.

13 Mart 2024 21:13 (Şikayetten 8 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

TEB Sultangazi Şubesinde Borç Sorgusunda Saygısız Ve İlgisiz Personel

Turan
07 Mayıs 2025 19:25
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

Tuğba
16 Kasım 2023 00:56
Metehan sonuçtan memnun değil

TEB Şubesinde Sıra Beklerken Tanıdıklara Öncelik Verilmesi Mağduriyet Yarattı

Metehan
18 Eylül 2025 16:21
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 00:02
TEB Den İkinci Sınıf Vatandaş Muamelesi