Serkan sonuçtan hiç memnun değil

CepteTeb Değil Bildiğin Şube Bankacılığı

25 Haziran 2024 16:27

CepteTeb hiç de cepte falan değil, vermediğim özel bilgi kalmadı. Her şeyi geçtim, en son bir mesajla geçici şifre gelecek, gelmiyor. Şifre belirlemek için kart gerekiyor ancak CepteTeb'e başvuralı zaten 2 saat oldu. Telefonda NFC özelliği yok. En trajik olanı, arıza kaydı oluşturmak için de kart gerekiyor. Toplamında benim şu anda CepteTeb hesabım var ama giremiyorum. Ve müşteri temsilcileri tek kullanımlık şifre gönderilmemesi hatasına bir çözüm üretecek yetkide değiller. Bu sorun hiç düşünülmemiş. Çalıştığım kurum benden hesap numarası bekliyor, maaş hesabı olacak ve ben dağ başındayım. Yani CepteTeb falan değil, bildiğin şube bankacılığı. Elin mecbur, bir gün izin alıp bankaya gideceksin. Hesabım var ama hesabımdan sadece TEB'in haberi var, girmemi engelliyor. Yani şu çağda olacak iş değil ya.

26 Haziran 2024 12:32

CepteTeb Sorunu Mobilden müşteri olmak konforunu kullanmak adına dün ceptetebe başvurdum. 220 kişi sıradaydı, bekledim ve canlı bir görüşme gerçekleştirdik. Kimlik kartımla fotoğraflarım çekildi. Telefonumun NFC özelliği olmadığı için başka bir bankadan EFT yapmam istendi ve yaptım. Sonuç, hala benden NFC li telefon, banka kartı isteniyor şaka gibi. Hesabım var ama ne numarasını biliyorum ne de şubesini. Ve bir sürü resmim çekildi görüşme sırasında. Her müşteri temsilcisi farklı bir şey söylüyor ve ben CepteTeb uygulaması üzerinden müşterisi olduğum bankadaki hesabıma şubeye gitmeden veyahut banka kartım gelmeden giremiyorum. Peki resimler neden çekildi? Başka bankadan havale neden istendi? Havaleyi neden geri göndermiyorsunuz gibi soruları soracak muhatap bulamıyorsunuz çünkü kartınız olmadığı için güvenlik adımını geçemiyorsunuz. Baştan sona sistemsizlik ve plansızlık ve bu şikayete karşılık otomatik bir cevap vermekten başka da bir şey yapmayacaklar. Mobilden müşteri olmak ümidi besleyenler hiç yormayın kendinizi, gidin eski usûl şubeden görün işinizi. Yoksa benim gibi iki günde sinir hastası olursunuz.

25 Haziran 2024 16:28 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, sikayetvar.com sitesine ilettiğiniz mesajınız Bankamıza ulaşmış olup, en kısa sürede tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla, TEB

25 Haziran 2024 16:46

Otomatik cevap kadar otomatik çözümleriniz de olsa keşke.

25 Haziran 2024 17:13

Tek taraflı yazmış olduğunuz mesaja karşılık olarak yazıyorum ki gönderdiğiniz şifre de bir işe yaramıyor ve ek güvenlik tedbirleri kullanmamızı istiyorsunuz ancak nedir onlar bilen yok. Personeliniz bile bilmiyor. Yarı günümü yediniz. Yarın dağdan inip şubenize gideceğim. CepteTeb falan değilsiniz kandırmayın insanları.

Onur
26 Ağustos 2024 11:16

Ramazan
05 Temmuz 2023 10:18
Ayca sonuçtan hiç memnun değil

Ayca
10 Eylül 2024 18:38

31 Ocak 2024 20:26
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
01 Ekim 2024 15:33