Turkcell Superonline Kullanıcı Bilgilerini Paylaşmıyor

14 Ekim 2024 21:05

Turkcell Superonline, bana ait olan kullanıcı adı ve şifremi vermemek için elinden geleni yapıyor. Bunun nedeni, doğabilecek herhangi bir arıza ve kurulumdan dolayı servis gönderip ücret almak ve bizlere kullanmamız için dayatılan modemden başka bir modem kullanmamamızdır. Az önce aradım ve güzel bir dille uyararak anlattığım halde bana kullanıcı adım ve şifremi öyle bir şey yok diyerek vermediler. Peki, soruyorum: Kullanıcı adı ve şifresi olmayan bir modemden nasıl internete giriyorum, tartışılır. Turkcell ve çalışanlarından şikayetçiyim.

14 Ekim 2024 21:06 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

14 Ekim 2024 21:21

Yalandan bilgi vermeyin. Bana ait olan ve parasını verdiğin hakkım olan kullanıcı adı ve şifremi verin bana. Gerekirse Tüketici Hakları mahkemesine de gideceğim verilmezse

15 Ekim 2024 10:53
15 Ekim 2024 19:08

Boş muhabbeti seviyorsunuz. Sözleşmeyi imzalayan bensem haklatımıda bana vermekle yükümlüsünüz. Parasın ödediğim hizmetin her şeyini almak benim kanuni hakkımdır. Yok öyle yok böylesi yok. Gerekli yerlerer gerekli başvuruları yapacağım. Alrı üstü kullanıcı adı şifremi vereceksiniz. Bu direnme neden. Ya da şöyle diyelim. X bir cihaz yerine sorunlu olan sizin cihazınızı kullanmaya diretme çabası. Tekrar söylüyorum kullanıcı adı şifremi tarafımla paylaşmak zorundasınız .

12 Ağustos 2024 10:36
Cihangir sonuçtan hiç memnun değil

Superonline Modem Değişikliğine İzin Vermiyor? Dayatma Modeme Hayır!

Cihangir
28 Ağustos 2024 23:51

31 Mayıs 2024 00:25
Turkcell Superonline İnternet Kullanıcı Adı Ve Şifre. Saçmalığı...

28 Ocak 2024 00:15
İlker sonuçtan hiç memnun değil

28 Ocak 2024 23:24
Superonline Kategorileri