Superonline Turkcell Hayattan Kopardı

02 Mayıs 2024 20:59

Superonline'dan şikayetçiyim. Dört gün önce modemde kırmızı ışık yanmaya başladı. İnternet bağlantısı kesildi ve durumu bildirmek için aradım, arıza kaydı oluşturuldu. Ertesi gün teknik servis geldi. Modemin arkasındaki fişin kırıldığını söylediler ve 300 TL masrafın faturama yansıtılacağını belirttiler. Mesaj geldi ve faturama yansıtıldığını gördüm. Fişin değiştirildiğini ve sorunun çözüldüğünü düşündüm ancak 10 dakika sonra aynı sorun tekrarlandı. Tekrar aradım ve yeni bir arıza kaydı oluşturuldu. Ertesi gün ekip geldi, arızanın giderildiğini söyleyip ayrıldılar. Ancak 15 dakika sonra yine aynı sorunla karşılaştım. Bu durum karşısında hayal kırıklığına uğradım ve modemimin değiştirilmesini talep ediyorum. Arızanın bir an önce giderilmesini istiyorum.

02 Mayıs 2024 20:25

Superonline şikayetçiyim dört gün önce modemde kırmızı ışık yanmaya başladı internet bağlantı ve Turkcell TV gitti aradım kayıt oluşturdular ertesi gün teşrif ettiler modemin arkasındaki fiş kırılmış 300 TL masrafı var faturanız yansıyacak dediler tamam dedim fişi değişmiş gitmiş ama 10 dakika sonra yine aynı arıza ben tekrar aradım yine ertesi gün bir zahmet geldiler bu sefer tamam deyip gittikten sonra tekrar aynı arıza bu ne vurdumduymazlık böyle bir şey olur mu yazıklar olsun modemin değişmesini ve sorunun acilen giderilmesini istiyorum

03 Mayıs 2024 07:43 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebinizle ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

03 Mayıs 2024 09:20

Merhaba Muzaffer Bey, Müşteri hizmetlerimize ilettiğiniz talebinizi titizlikle takip ediyoruz. Sonuçlandığında ekiplerimiz tarafından bilgi verilecektir. Her türlü bilgi ve yardım talebiniz için Turkcell uygulamasını kullanabilirsiniz. Saygılarımızla, Turkcell Superonline

03 Mayıs 2024 16:09

Su saat oldu hala gelen yok canımızdan bezdirdi Superonline

03 Eylül 2024 14:46
İlknur sonuçtan hiç memnun değil

02 Ekim 2023 08:37

01 Kasım 2023 17:06